|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Omega povrh "obicnih" nvidia drivera
Kako su to u biti isti fajlovi i nvidia driveri od kojih su izdani Omega driveri su noviji od onih koje imam na disku instalirane da li je dovoljno jednostavno startati setup? Odn. bez DriverCleanera i osltalih dosadnih stvari (safe mod pa DC3....) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Re: Omega povrh "obicnih" nvidia drivera
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
aka Mali Mirko
|
Re: Omega povrh "obicnih" nvidia drivera
Citiraj:
A novija verzija obicnih nvidia drivera? I za nju vrijedi NE. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Tako je ![]() StarStorm 44.67 Quality , rade predobro na GF3 (šmrc, i miss those days) , probaj nać te, ovi novi nisu dobri za GF3...
![]() |
#6 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Re: Re: Omega povrh "obicnih" nvidia drivera
Citiraj:
Najbolje riješenje za stabilnost je definitivno - safe + DC3. Treba ti par minuta, a miran si mjesecima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
![]() uostalom isprobati cu ih sve obicne 28.32 omega 15303 starstorm 5303XQ sa upotrebom DC3 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
Ali vazno da Farcry radi normalno u 800x600 sa smanjenim detaljima ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() Ne vjerujem bas u Omega i StarStorm drivere. Mozda su dobri za FX seriju, ali kod mene su vrlo bugoviti. Inače SS 44.67 Q se na netu već ne može naći. Imam Gainward GF 3 Ti 200 "GS" (200/450 => 250/530 sa VGA silencerom) i najstabilniji su do sada bili oriđiđi Detonatori 41.09 uz DX8.1 i 52.16 uz DX9. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
Nestabilnost nisam primjetio zasada nikakvu. Je li problem instalirati taj cooler na GF3? Koliko kosta i gdje ga ima za kupit kod nas? Je li to ovaj iz HgSpota "Cooler za grafičku karticu ARCTIC COOLING, VGA silencer"..140kn mi je malo previse Kako ti rade igrice? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Zadnje novo sto sam igrao je bio Painkiller. Igrao sam ga u 1024x768 sa low to medium detaljima. Povremeno je trzalo,ali je bilo igrivo. Od novih igara vjerojatno cu probat Doom 3. Far Cry sam vidio kod frenda i nije mi se bas svidio, osim multiplayera. Frend ga je igrao sa Radeon 9000 pro u 800x600 sa low details. Nije bas za uzivati kad ti sve trza na nekim mjestima. Inace igram klasiku: Quake 3, UT, UT 2004, COD, CS, MOHAA, i Warcraft 3 TFT. Zapravo sve sto ide u multiplayeru i sto je igrivo u sa nekim "normalnim" hardverom. Hladnjak sam uzeo u Linksu. Donio sam karticu, a oni su montirali (besplatno ako ga kupis kod njih). Inace je kartica starija pa je stock hladnjak poceo jako zujati. Najjeftiniji hladnjak za nju je mislim ThermalTake ili tako nesto za oko 110 kuna pa se isplati onda uzeti VGA silencer za 140. Jako je tih, a topli zrak ispuhuje iz kucista van pa se ostale komponente manje griju. Kartica je solidna za svoju klasu, a jedina je mana sto ni u jednim driverima ne mogu iskljuciti Vertical Sync. Izgleda da je Gainward prckao dosta po biosu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |