|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Lid od laptopa kao monitor na stranici od kućišta
Ne mogu naći sa pretragom... Bio je tu na forumu jedan case mod gdje je čovjek napravio komp za lan party i na bočnu stranicu od kućišta je ugradio lid/monitor od laptopa koji je služio kao monitor tom kompu. Imam jedan lid pa razmišljam da napravim isto i sjećam se da je čovjek napisao raspored žica, šta je koja i kako se to treba spojit. Eto ako se netko sjeća koji je to thread i gdje bi se nalazio ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Unregistered User
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Nije. pregledao sam to. Tu je tip ugrađivao baš tvorničke monitore u kućište a to što sam ja vidio je bio lid od laptopa. Sjećam se da je na jednoj slici bilo pokazano kako mu sve stane u kućište, tj. imao je na dnu kućišta kao nekakvu ladicu gdje je bila smještena tipkovnica i štakor. Uglavnom znam da se spominjalo kućište za lan party i imao je ručku za prenošenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|