|
![]() |
#1 |
Nervozni poštar
Datum registracije: Mar 2008
|
(riješeno) AsusUpdate problem
Maticna Asus P5B Deluxe, imam vista 64bitni operativni sustav. Želim usnimiti program za upade biosa. tu se javlja problem - ne zeli mi instalirati program, jer ''vista ne prepoznaje maticnu ploču'' - tako barem piše. (imam najnoviju verziju za vistu 64) na xp-u je normalno radilo. Znate li koji je problem? ..tako da ne moram usnimavati xp samo radi flashanja. ![]()
![]() |
#2 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Nemam previše iskustva sa tom pločom ali...Što ne možeš iz BIOS-a napraviti update, zašto bi morao instalirati XP?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Nervozni poštar
|
mogu i preko biosa napraviti upade, ali navedeni program mi je potreban za sasvim nesto deseto, a ne mogu ga usnimiti jer vista ne ocitava asus ploču. sad ne znam sta da radim, sta trebam napraviti da bi mi vista ucitala maticnu marke ''asus'' ? ne kuzim taj asus..na kutiji proizvoda zakelje naljepnicu da ploča ima full podrsku za vistu, a ono zahebava..
![]() |
#4 |
Nervozni poštar
|
problem rijesen. za sve koji imaju slican problem - evo rjesenja: Change the name "Wow6432Node" (right-click on it and select "change name") and put a low case "a" in front of Wow so that it will become: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\aWow6432Node Close Registry. Reboot the PC.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|