|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Problem s igrama
Pozdrav svima! Odavno me muci jedan ozbiljan problem! Imam sljedecu konfiguraciju: ASUS P5PL2 P4 3.0 ghz presscot 1,5 GB DDR2 RAM-a 7900 GS kartušu Chieftec 450W napajanje Win XP SP2 Iako je kanta već prilično stara ja sam zadovoljan da mi i kako tako pogoni novije igre, međutim javlja se jedan problem. Kod svih novijih igara (izašlih u posljednje 2-3 godine) nakon par minuta igranja se sledi ekran pojave se neki šareni pixeli i odvede me u sleep mode mada jos cujem sve zvukove, zatim se kombinacijama alt + F4, ctrl alt delete uspijem vratiti na desktop, ali ekran bude skroz pixelast, išaran različitim nijansama i treperi te piše "nv4 disp driver has stopped working normally" i jedini nacin je rebootat PC. E sada sve bi bilo okej, da ja nisam bar jedno 5 puta instalirao razlicite vrste drivera za grafu, prethodno ocistim naravno Driver Cleanerom, a sve sam radio iz Safe Modea, i opet nista. Nije mi jasno sto bi mogao biti problem, sumnjam da je sam problem u grafickoj kartuši, jer mi manje zahtjevne igre rade savrseno, kao i gledanje filmova... dakle nemam nikakvih problema niti artefakta, osim kada udjem u neku noviju igru. Također imam na grafi zalmanov hladnjak i kartica se ne pregrijava. Nikako ne uspijevam rijestiti problem uz silna guglanja i pitanja, ako je netko imao slican problem ili ima bilo kakvu ideju molio bih da pomogne! 'Fala unaprijed. btw. uradio sam screen sta mi event viewer pokaze nakon sto se srusi igra pa mozda znaci nesto : ) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|