|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
hp 2710p spor boot
Pozdrav, imam hp 2510p laptop sa sljedecim specifikacijama CPU: c2d U7700 1.33Ghz, Ram:2gb, neka intel gma grafa, vista business 32bit stopa san i boot traje 7 minuta, dok se ne moze pocet radit. Mislin da to nije normalno jer mi je brzi lap kojeg iman 3god. Nisam znao da li cu stavit pod softwarske probleme ili hardware ali posto je lap novi mislim da je ipak softwarski problem. Svjeze je instaliran star je samo mjesec dana i nema nista bezveznih programa, samo office. nema virusa ni spyware na njemu provjeria san sa nod i ad-aware i spyware doctorom. Je li moguce da je slab pa da nemoze brze, jeli se isplati probat napravit format i stavit xp jel cu poludit sa ovin. Je li se moze napravit neka optimizacija viste za brzi boot. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ajd napravi hijack this report pa postaj...da vidimo što se to sve krije unutra.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Skini ISO image memtest zaprzi na CD pa istestiraj memoriju.. http://www.memtest86.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da nije možda aktivan PIO mod umjesto DMA?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Kolko ja vidim imaš ti mnogo toga na start up-u. To je pretpostavljam default instalacija za vistu koja je tvornički postavljena...jel tako? Ako je nemaš potrebe instaliravati ništa ispočetka neće ti pomoć...nego odi s ccleaner-om pa počisti komp pa pod start up i pogasi sve di piše hp ili bilo koji skype i msmsgr i takve gluparije...pa restartaj onda s quicksys reg defrag složi registri pa s auslogic disk defrag složi disk...trebalo bi biti puno bolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
je to je tvornicki install, ima dosta nekih hp gluposti, pokusat cu to pocistit, probava san sa msconfig gasit servise ali to nije pomoglo... pokusat cu sada sa tim pa cu vidit sta ce bit. thx |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|