|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Alcohol 120%
Uglavnom pitanje se odnosi na ovu temu : http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=122922 Ali posto nitko nema odgovora, otvorio sam novi post. Pitanje je sljedece : Jeli moguce uz pomoc alcohola 120% 1 iso "prelomiti" u 2 iso-a, te da pri przenju ta 2 iso-a na dvd-e, recimo tjekom instalacije ona zatrazi 2 DVD u ovom slucaju iso? Nadam se da sam dobro objasnio svoj problem, jer vec pol sata trazim po opcijama alcohola 120% nesto slicno i google-am ali rezultata nema. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
jer je moguce to sa nekim drugim programom pr daemon tools? i meni je to potrebno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne, nije moguće. To što tražite je dosta komplicirana metoda jer treba promijeniti neke stvari u samoj instalaciji, a to ovisi o tipu installera. U dosta slučajeva takav pothvat uopće nije moguć.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Ako ti treba recimo neki .ISO DVD veci od 4.5GB bas na DVDu uvijek mozes napraviti sljedece: Winrar-om zapocnes "pakiranje" .ISO filea i kazes mu da splita na 2x4GB(kompresijska metoda na "store" zbog brzine ali nije nužno) i kad dobijes 2 .RAR filea od 4GB snimis ih svaki na svoj DVD (kao obican Data DVD), onda na racunalu di zelis to instalirat kopiras na disk oba ta DVDa i "odRaras" ih u .ISO od 8GB te tad .ISO onda sa Alcoholom,DeamonToolsom ili meni omiljenim PowerISOom "mountas" i viola.........eto instalacije. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|