Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.10.2008., 08:21   #1
BraBUS
Nervozni poštar
Moj komp

BraBUS's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
K850i ili Htc Dual Touch

Nema veze sto je ovaj dummy ili smartphone..
usput - molim da ne bude pametnih, filozofskih izjava tipa - to je neusporedivo...

Imam mogucnost birati izmedju ta dva modela..smartphone vec imam, dummy imam...tako da mi je potpuno svejedno..smatram da k850i nije nista nezanimljiviji nego htc touch dual. na koji model biste se vi odlucili da ste na mojem mjestu?
Help me
Staro 22.10.2008., 08:49   #2
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
To i je neusporedivo I kruska i jabuka su voce , ali ne radi se pita od jabuka sa kruskama , hehe , ja smijem filozofirati

Ja da sam na tvom mjestu , ne bi uzeo biti jedan , jer smartphone uzeti uz jos jedan smartphone mi bas i nema smisla , a prema k850 iako je dobar aparat imam neku averziju zbog one sitne tipkovnice i onih touchova , uglavnom taj mob me jako razocarao bez obzira na impresivne multimedijske mogucnosti tog aparata .
Sa htc-om sam se druzio kratko , i impresivan je stvarno , velik i dobar ekran , izrada stvarno na visini , softver gotovo genijalan ...
Teska odluka nema sta ...
Router je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.10.2008., 09:21   #3
BraBUS
Nervozni poštar
Moj komp

BraBUS's Avatar

yep..teška odluka. No, nekako me vuće da uzmem k850i samo zbog multimedijalnih mogućnosti..no ipak..onaj ''dpad'' je za qrac
Odmah bih se odlućio na htc kad bi imao fuking w-lan! xD

@Router šta stvarno misliš da su od k850i tipke za qratz? tvoje mišljenje o onom recimo ''dpadu''?
Staro 22.10.2008., 11:28   #4
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Imao sam k850 kad je tek izasao , i one touch tipke su mi pamet popile , cas rade cas ne rade , uglavnom toliko me to naljutilo da sam ga se rjesio odmah . Ali na netu sam nasao i da je upravo to bio i problem tih prvih serija , i da na kasnijim revizijama je to popravljeno i da radi odlicno . Tipke za smjer stvaraju problem ako imas vece iliti deblje prste .
Mobitel je stvarno multimedijska zvijer , i sigurno sad po ovoj cijeni za koji ih se moze naci je dobra kupovina . Ali nekak se ne mogu oteti da neko prokletstvo prati tu K8xx seriju , na modelu 800 su svi pjevali protiv kvarova joysticka(iako osobno to nisam dozivio) , za 810 se puno ljudi zalilo na tipkovnicu , a na 850 touch tipke ...
Router je offline   Reply With Quote
Staro 22.10.2008., 12:02   #5
BraBUS
Nervozni poštar
Moj komp

BraBUS's Avatar

ok. thnx. mislim da ce to biti dovoljno.
uzimam k850i pa sta bude bude.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno