|
![]() |
#1 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
Šta sad s DVD Rekorderom?!
Imam LCD TV 82 (ima DBT-V prijemnik ugrađen) i na njega spojem Samsung HR775 DVD Rekorder, spojeni su preko skart. Uskoro prestaje emitiranje analognog signala, a rekorder snima preko svog prijemnika (analognog). Kada se ugasi analogni signal,kako ču sada snimati (kupovina DVD-T za snimač ili)?! Banana ![]()
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
prodaj dok stigneš, tko kupi pokloni mu godišnju pretplatu na pce forum ![]() šalu na stranu... jel ima taj rekorder 2 scarta? ako ima na jedan dodaj vanjski dvb-t i brijem da će to delat oke. ako neće, složi htpc ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
pa telka ti ima izlaz programa kojeg gledaš preko scarta, spoji dvd rekorder sa tv-om, podesi mu av ulaz na kojemu je spojen sa tv-om i moći ćeš snimat. mana je šta možeš snimat samo dok je tv upaljen, i vjerojatno samo onaj kanal kojeg gledaš |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
Ima neko drugo rješenje?!
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
ja imam dodatan dvb-t reciver spojen na rekorder i lijepo u njemu namjestim kada i koji porgram da snima, a u rekorderu namjestim isto vrijeme i scart , ili ako ne mozes(u sto sumnajm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Postoji jedna dosadna usluga ciji su vlasnici u svim gradovima vrlo slicni. Iz nekog nepoznatog razloga, uvijek ih lopine vode, u kojem god gradu da zive : k a b l o v s k a ![]() Mnogi zaboravljaju da je dosadna kablovska od velike koristi za ovakve stvari. Mozda ju vec koristis, a mozda ju mozes ostvarivati uslugom? Uglavnom, analogno potrebit signal dostupan bas za spomenute tunerske namjene. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|