|
![]() |
#1 |
Rasvjetno tijelo
Datum registracije: Sep 2007
|
program za masovno taganje fajlova
dakle zanima me jel zna netko nekakav program koji ce automatski ubacit id3 tagove u mp3 fajlove ili nekakav plugin za foobar, koji me ne trazi da idem album po album i tome slicne stvari, nego da ga pustim da radi i on odradi sve te stvari, bar priblizno, ono da vuce tagove iz imena fajla ili sta bi bilo savrseno s neta?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
MP3Tag, Media Monkey to su 2 od mnoštvo programa, dobro rade i koristim ih u te svrhe. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Tag&Rename može u komadu neki folder sa svim podfolderima...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Winamp Auto tag je meni najzgodniji, a ako fali nešto možeš sam umalo zajebancije popravit, samo eto, poželjno je provjeravat ono šta on tagira.
![]() |
#6 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
onaj softver od last.fm-a i musicbrainza mislin da hoće sve odjednom, sad ću link stavit ako nađem to ![]() edit : da, ogroman link za zapamtit ![]() http://musicbrainz.org/ ovaj picard softver ti može pomoć, makar potpisujen lika iznad mene, bolje je sve ić sam album po album, ručno, polako, a za to ti je mp3tag najbolji |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|