|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
adidas gojzerice (original) crne gdje nabaviti?
poz evo ekipa jel zna netko gdje ima za kupiti original adidas gojzerice, crne (vk, os, zg) slikom ![]() ima vise od dvije godine kako sam uzeo u 'kvacku' u vk zelene za 700kn ali sad ih nema a ove po oglasnicima su kopije koje nemaju veze sa kvalitetom naime ove sto imam su mekane i lagane, a ove kopije su dosta krute i nekako plasticno izgledaju nije mi problem cijena ali za noge samo najbolje help |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ne, nase vojne je radila Sloga Koprivnica. I da, bile su srot na kvadrat. Imam dvoje takvih crnih iz vojske i jedna original Adidas maslinasto zelene, ove crne Koprivnicke koristim jedino kad cistim snijeg i radim na polju/traktoru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
e takve maslinasto-zelene imam, ali budala radio u njima i poprskao ih kiselinom iz akumulatora ![]() inacu su vrlo lagane i mekane, a ove slogine sam probao jucer i dojam je kao kad obujes 'klompe' ![]() inace uzeo bi i fejk samo da nisu takve drvene nasao sam ovdje http://www.amazon.com/Adidas-Trekker...N%3DB002NND6JO ali ne volim kupovati odjecu i obucu na nevidjeno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|