|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
(riješeno) Task manager locked
Problem je nasatao neki dan kada bio na netu i dobio sam upozorenje da ce se komp resetirati za minutu,neka sve snimim bla bla.... i onda me jos pitao cd od windowsa da ubacim,bla bla. Ja resetirao sve i nastalo ovo. Javlja mi eror na slici oznacen pod brojem jedan. Uspio sam to skinuti sa nekim spy and registry programcicima,ali mi javlja jos uvijek problem pod brojem dva. "TASK MANAGER HAS BEEN DISABLED FROM YOU ADMINISTRATOR." Rekao bi mu hvala,ali ipak mi nekada dobro dode taj task manager... Virus,crviv ili sto je to? Probao skenirati sa Ad-aware 2008 ali nije nasao nista. Ovaj,Advanced WindowsCare V2 Personal, je proskenirao i rijesio kao brdo tih problema(neki samo njemu vidljivi),ali ovaj sa locked task managerom nije... Zastita moja,Avast i ZA.
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Spyware i sl. NOD32 + Spybot ili Kaspersky + Spybot, it's your call ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Kaspersky (NOD32 mozes ako bas zelis ![]() ![]() http://support.microsoft.com/kb/555480 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Tlacitelj i neznalica
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Tlacitelj i neznalica
|
Sada sam skuzio da mi ne radi ni regedit,istu stvar javlja. Rijesio sam to ovako Usao u Group policy editor ( start/run/Gpedit.msc ) User Config\Admin Templates\System\Prevent Access To registry Editing Tools= disabled I radi regeistry. I na tu istu foru sam otisao i sredio task manager User Config\Admin Templates\System\CTRL+ALT+DEL options i stavio disabled Hvala na pomoci Sto se mene tice closed!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|