|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
acer 5715z-zvuk na xp-u
ljudi imam problem skojim se jako dugo mucim...imam laptop acer 5715z, skinio sam vistu i stavio xp, zatim sam skinio sve drivere sa acer-ove stranice...uspio sam sve napravit osim zvuka! imam sp3, skinio sam i UAA drivere i kada to instaliram prepozna mi zvucnu na maticnoj (prije toga bude kao PCI devices-zuti usklicnik), medutim koda instaliram drivere za zvuk pise da ne moze nac odgovarajuce drivere! i napravno u device manageru je zuti usklicnik i ne radi! probo sam sa raznim driverima i win (xp)...vistu nebi stavljo...i NE RADI!!! unaprijed hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nisam baš shvatio šta si sve radio, ali kod novijih ploča sistem je slijedeći: instaliraš MS HD UAA, resetiraš laptop, a onda staviš Realtek drivere od zvučne.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Ja imam isti problem na XP sa SP3 na FS Amilo Pi 2512 i ne mogu si pomoći, probao sa svim UAA Bus driverima i svim driverima za zvuk, ali ne radi (isto žuti upitnik na PCI device)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
ma pokuso sam sve, jel ima veze mozda ako prvo inst drivere za zvuk(pokusam) pa onda za UAA, mislim da nebi trebalo, jednostavno ne odg driveri jel kad inst. UAA prepozna mi zvucnu al ju nece instalirat |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kad si već morao instalirati SP3 koji još nije dovršen, onda WinRAR-om raspakiraj hotfix KB888111 pa probaj ubaciti u Device Manager.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
pa jesam, ta zakrpa je za PCI da prepozna zvucnu na maticnoj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
E ovako, ja imam isti model laptopa, xp si nebi stavio ni pod razno, ALI imam Vistu i imam sličan problem, meni zvuk radi, ali onako mi dosta krci, kao da je kondenzator riknuo, razbijao sam laptop koliko sam bio ljut, i na kraju svega sam odlucio flesati bios, i sada mi zvuk radi kako treba... Probaj i ti to napraviti, MOZDA se nesto promjeni, vidim da ljudi imaju problema sa driverima za xp, pa probaj, mozda i uspije... pozz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
http://www.acerpanam.com/flex/acerdr...TOKEN=34770863 evo ga trebalo bi pomoći...acer driveri za sve živo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
probaj isključiti web cameru pa onda instalirati zvuk...mislim da ti je problem u redosljedu instaliranja drivera da bi sve radilo kako treba... pozz |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|