|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
usb zvučna + loš zvuk (ponekad)
imam laptop i na njega spojenu zvučnu (creative sb mp3+). primjetio sam da kada slusam muziku i surfam te kada se otvara neka veća web stranica (npr facebook profil sa hrpom beskorisnih aplikacija) i kada na njoj skrolam zvuk postane isprekidan, ali čim ga zatvorim postane normalno. problem se pogotovo javlja kada se na web stranicama otvori neka slika a pozadina postane tamno-prozirna... ne znam je li problem u usb portu koji ne dobiva dovoljno struje kada se optereti procesor ili u zvučnoj koja ima već par godina... to se ne dogada na internoj zvucnoj kartici. da li bi zamjena eksterne zvucne rijesila problem? što vi mislite? |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
meni normalno sve radi, cak i kad je u pitanju neka zahtjevna igra, samo se problem javlja kada se učitavaju neke veće web stranice ili kada kliknem na screenshot na nekoj (ovakvoj) web stranici pa se zatamni ovo iza i onda dok se crta slika zvuk počne štekat. primjetio sam da se problem nekad zna javljati kada neke aplikacije koriste alpha blending, ali puno rjede... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|