Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.10.2008., 13:28   #1
bjede
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Čudne poruke u Windowsima

Nakon što sam skupio virus i to riješio (http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=121802), počele su mi se javljati čudne poruke u Windowsima kojih do tad nije bilo.
1. Make sure disk is not full or write-protected
Ovu sam poruku dobio kad sam išao skinuti program WGA Remove. Brobao sam sa više siteova i uvijek isto. Zna se pojaviti i kad idem premjestiti neki file iz jednog programa u drugi.
2. Download stop. There is not enough free space on disk.
Na disku sam imao neki 300 MB slobodnog prostora, a skidao sam .rar file od nekih 280 MB. Download je došao do 99% i javio obu poruku. Kasnije sam skinuo drugi file još veći (oko 290 MB) i normalno je završlo.
3. Windows cannot access the specified device, path or file. You may not have the appropriate permissions to access the item.
Ovo mi se javilo kod pokretanja filea EvID4226Patch (TCPIP.SYS update), i to samo engleske verzije, dok njemačka normalno radi. Isti sam file pokrenuo na loptopu, i sve je normalno.
Uz ove poruke imam i ovaj problem:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=121990
Ne znam je li to povezano, ali previše s**nja!
Imam Windows XP Professional sa Service Packom 2.
Ako može bilo kakva pomoć barem za bilo koji od ovih problema!
Pozdrav!

Zadnje izmijenjeno od: bjede. 09.10.2008. u 19:39.
bjede je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2008., 14:29   #2
Joke
N00B
Moj komp

Joke's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
1.Necu nista govorit jer se radi o softu koji provjerava da li imas legalne ili ilegalne windowse kojeg si pokupio vjerojatno preko updatea,a MS je nedavno sam vidio na netu pokrenuo neku akciju u borbi protiv korisnika nelegalnih Windowsa!

2.Pocisti malo smece po disku napravi defragment itd. mislim da neces imati problema,uz to je li ti ukljucen system restore?

3.Nad tim folderom sta ne mozes pristupit jesi provaop napravit ovo? http://support.microsoft.com/kb/308421
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.10.2008., 16:16   #3
bjede
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Joke Pregled postova
1.Necu nista govorit jer se radi o softu koji provjerava da li imas legalne ili ilegalne windowse kojeg si pokupio vjerojatno preko updatea,a MS je nedavno sam vidio na netu pokrenuo neku akciju u borbi protiv korisnika nelegalnih Windowsa!

2.Pocisti malo smece po disku napravi defragment itd. mislim da neces imati problema,uz to je li ti ukljucen system restore?

3.Nad tim folderom sta ne mozes pristupit jesi provaop napravit ovo? http://support.microsoft.com/kb/308421
1. Zanemarimo sad software o kojem se radi (doduše ja nisam ni znao što je to, nego mi je bilo čudno što je to u procesima pa sam potražio remover). Zbog čega se inače javlja ta poruka?
2. Disk sam prije dva dana kompletno očistio (SUPERAntySpyware, AVG, Smitfraud fix). System restore mi je uključen. Pokrenut ću i defragmentiranje.
3. Nije riječ o folderu, nego kao što sam i napisao o fileu (.exe aplikaciji). Opciju security imam samo u safe modu, a koliko sam vidio sve pokrebno je i uključeno (administrator ima ovlasti nad fileom).
Staro 09.10.2008., 16:38   #4
thopok
Guest

Datum registracije: Jun 2008
A ne možemo mi tek tako to zanemarit. Očito moraš potražit prikladniji forum.
Citiraj:
If your copy is not genuine, WGA Notifications will provide periodic reminders to help you take the appropriate action.
Software piracy is a worldwide problem that affects Microsoft, consumers, partners, and the broad industry.
Citiraj:
Zbog čega se inače javlja ta poruka?
Make sure the disk is not full or write-protected
thopok je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2008., 17:00   #5
Paxton
Expert from the shadow
Moj komp

Paxton's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Normalno da nemozes skinit, treba ti barem duplo vise prostora nego sto je fajl koji hoces skinit da ga on moze prekopirat iz temp fajla na mjesto gdje ga zelis spremit.
Paxton je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2008., 19:42   #6
bjede
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor bjede Pregled postova
Kasnije sam skinuo drugi file još veći (oko 290 MB) i normalno je završilo.
A kako je onda ovo moguće?

Mislio sam ako je netko imao isti problem da mi pomogne, na google znam ići i sam.
Staro 15.10.2008., 13:15   #7
bjede
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor bjede Pregled postova
1. Make sure disk is not full or write-protected
Zna se pojaviti i kad idem premjestiti neki file iz jednog programa u drugi.
3. Windows cannot access the specified device, path or file. You may not have the appropriate permissions to access the item.
Ovo mi se javilo kod pokretanja filea EvID4226Patch (TCPIP.SYS update), i to samo engleske verzije, dok njemačka normalno radi. Isti sam file pokrenuo na loptopu, i sve je normalno.
Može li itko pomoći oko ovoga?
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno