|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Čudne poruke u Windowsima
Nakon što sam skupio virus i to riješio (http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=121802), počele su mi se javljati čudne poruke u Windowsima kojih do tad nije bilo. 1. Make sure disk is not full or write-protected Ovu sam poruku dobio kad sam išao skinuti program WGA Remove. Brobao sam sa više siteova i uvijek isto. Zna se pojaviti i kad idem premjestiti neki file iz jednog programa u drugi. 2. Download stop. There is not enough free space on disk. Na disku sam imao neki 300 MB slobodnog prostora, a skidao sam .rar file od nekih 280 MB. Download je došao do 99% i javio obu poruku. Kasnije sam skinuo drugi file još veći (oko 290 MB) i normalno je završlo. 3. Windows cannot access the specified device, path or file. You may not have the appropriate permissions to access the item. Ovo mi se javilo kod pokretanja filea EvID4226Patch (TCPIP.SYS update), i to samo engleske verzije, dok njemačka normalno radi. Isti sam file pokrenuo na loptopu, i sve je normalno. Uz ove poruke imam i ovaj problem: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=121990 Ne znam je li to povezano, ali previše s**nja! Imam Windows XP Professional sa Service Packom 2. Ako može bilo kakva pomoć barem za bilo koji od ovih problema! Pozdrav! Zadnje izmijenjeno od: bjede. 09.10.2008. u 19:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
1.Necu nista govorit jer se radi o softu koji provjerava da li imas legalne ili ilegalne windowse kojeg si pokupio vjerojatno preko updatea,a MS je nedavno sam vidio na netu pokrenuo neku akciju u borbi protiv korisnika nelegalnih Windowsa! 2.Pocisti malo smece po disku napravi defragment itd. mislim da neces imati problema,uz to je li ti ukljucen system restore? 3.Nad tim folderom sta ne mozes pristupit jesi provaop napravit ovo? http://support.microsoft.com/kb/308421 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
2. Disk sam prije dva dana kompletno očistio (SUPERAntySpyware, AVG, Smitfraud fix). System restore mi je uključen. Pokrenut ću i defragmentiranje. 3. Nije riječ o folderu, nego kao što sam i napisao o fileu (.exe aplikaciji). Opciju security imam samo u safe modu, a koliko sam vidio sve pokrebno je i uključeno (administrator ima ovlasti nad fileom). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
A ne možemo mi tek tako to zanemarit. Očito moraš potražit prikladniji forum. Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
A kako je onda ovo moguće? Citiraj:
![]() |