|
![]() |
#1 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Koji A/V DVD DL program nabaviti?
Evo...provao najnoviji powerdvd i kifla...cita doslovno pola dvd-a...onda sam isao koristiti windows media player [win 7 OS] i neucitava mi ga kao medij tj.moram otici "u" dvd mi pokrenuti rucno *.vob file...a onda isto kifla...neradi mi dts 96/24...dolby surround mi radi ali sto ce mi to na stereo zvucnicima...naravno sa media player classicom mi steka odabir opcija unutar izbornika... naravno testirano sa queen dvd-om i image-om, te također s genesisovim DL dvd-ima [box set]... e sad ako bi tko znao neki dobar program koji normalno barata sa dl medijima/imageovima ili ako bi mi netko mogao objasniti kako nastimati powerdvd bio bi vam zahvalan. samo da kazem da nije problem u 96/24 konverziji jer mi audio kartica podrzava to niti je problem u przi jer stvarno normalno cita sve ![]() mozda sam malo krivo opisao svoje probleme...evo ovako ....................................................................WMP..........................PDVD..................MPC ucitavanje dvd-a..........................................ne...............................da.........................da klikanje na opcije u izborniku......................da...............................da.........................ne 96kHz/24bit.................................................ne...............................da.........................da gledanje cijelog dvd-a..................................da..............................ne..........................da[ali ful sporo prelazi s opcije na opciju] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
yup...windvd je pravi pogodak ![]() |
![]() |
![]() |
|
|