Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.10.2008., 12:13   #1
ToXaaa
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
windowsi se nece bootat, blue screen error

Dakle imam sljedeci problem, koji mi se poceo događat tek jucer, kad sam iso malo se 'igrat' s grafom.
Znaci sve normalno, iso sam malo dic frenkvencije grafe, da vidim do kud ide, no malo sam prejako podigo frenkvenciju memorije u riva tuneru, i pocele su se pojavljivat šare i točkice po ekranu, mislim si no big deal, restartam komp i sve 5. Ali nije bilo tako, restartam komp, opet ista stvar, i tak sam par puta restartal komp, i nakon toga mi se za vrijeme loadanja windowsa komp sam restarta ili mi se pojavi onaj blue screen pa se onda opet restarta.
Mislio sam da je do grafe, izvadio sam van svoju 8500, prebacio na integriranu na maticnoj, no ista stvar se događa, probao sam sa ramima, sve moguce kombinacije, no opet ista stvar se događa. Probao sam namjestit boot windowsa sa cd-a, ali opet se ista stvar događa. Je moguce da je stvar do napajanja? Imam neko noname 400w, ali nisam siguran jer sva 3 ventilatora ustekana u to napajanje rade normalno.
ToXaaa je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2008., 12:24   #2
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
napravi cmos (resetiraj bios) za pocetak.

Burko je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.10.2008., 12:29   #3
ToXaaa
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
resetiral sam bios vec par puta, izvadil baterijicu i vratil, no use

EDIT: uspio sam bootat s cd-a, tj kad bootam s cd-a opet loada windowse i baci opet onaj blue screeni restarta se, idem probat wins reinstalirat makar slutim da ce se opet resetirat.

Zadnje izmijenjeno od: ToXaaa. 08.10.2008. u 14:00.
ToXaaa je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2008., 18:25   #4
Sicko
Premium

Sicko's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Neznam dali si safe mode probavao i system restore od zadnje instalacije
Sicko je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori