|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
IE 7 - Unknown file type
Pri pokusaju download .rar datoteka zadnje vrijeme mi samo izbacuje obavijest: Unknown file type. Kad je skinem na komp tu mi je uredno prikaze kao .rar datoteku i otvori je. Ja pretpostavljam da je IE krivo ocita,tj. ne prepozna rar datoteku, al nigdje da pronadem one opcije u IE gdje mogu sam namistit koju ekstenziju otvarati sa kojim programom. Inace, ima winrar instaliran u kompjuter, nije problem u tome, Mozzila mi isti download otvara u redu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
IE (internet explorer je web browser) a windows explorer je explorer u kojem se složi s kojim programom se koji file otvara desni klik na file, properties piše "opens with" klik na change i pronađi winrar btw nemoj koristiti IE, samo firefox/opera
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ma cekaj, nisi me razumio. Nisam ja pobrkao IE i WE, nego se radi o slijedecem. Svaka ekstenzija ima svoj program koji otvara tu ekstenziju!I pri downloadu sa INTERNET EXPLOREROM ti nudi mogucnost OPEN ili SAVE. E a kod mene je problem sa .rar ekstenzijama za koje mi ne nudi OPEN vec FIND, evo tu se sve vidi na slici. http://slike.hr/slika.php?z=rar1.bmp IE se ponasa kao da nemam winrar-a u racunal, ato je tek od nedavno. Mene samo zanima gdje se nalazu opcije u IE gdje ja mogu rucno podesit koji ce mi program otvarat koju ekstenziju. Valjda me sada kuzis o cemu se radi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Metaldiran od rođenja
Datum registracije: Sep 2008
|
Pa lijepo ti covjek kaze: "NEMOJ koristiti IE, samo Firefox/Opera". IE je smece. ali ako vec hoces IE, onda nek ti ga skine tako kao da ga ne prepoznaje. Kad download zavrsi, samo desni klik, pa open with i izaberes WinRAR, i to je to. Mada ne shvatam zasto bi iko koristio IE?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ma da san ja vas strucnjake dosa pitat koji cu preglednik koristi ona bi vas pita to, al ja sad ne prican o vrsti web preglednika. Radi se o racunalu na kojem ja nemam ovlasti za nikakvo mijenjanje preglednika ni dodavanje Firefoxa ili Opere. Imam to sta imam, i to sta imam mi stvara probleme i o tome mi sad pricamo... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
ako klikneš find onda ti ide online tražiti ? možda IE ne zna da imaš instaliran winrar pronašao sam samo da se resetiraju postavke na IE (tools -> advanced i reset) i da se onda pojavi Open, probaj to ili probaj update IE-a
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|