|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
problem sa grafikom u igri - hitno!
ispričavam se ako je u krivi podforum stavljeno al hitno mi treba riješenje ako je moguće...evo zadnjih par dana me nešto hebe grafika, ovako sve normalno, uđem u counter strike i preko ekrana mi počnu se pojavljivat neke linije,titranje itd. ..znam da je vjerovatno do drivera od grafičke ili direct-a.. instalirao sam najnoviji directx, također i najnovije drivere za grafičku koju imam..al crte se idalje pokazuju, koje je još moguće riješenje?! imam problem da nemogu otvorit ni catalyst, stalno mi izbacuje ovakav error: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Pobrisao si sve dobro sa driver cleanerom i pocistio registry i onda instalirao nove drajvere?Je li se isto desava kada vrtis 3D mark? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Biti će do drivera. Sve živo izbriši pa probaj. ISto probaj samo staviti drivere bez CCC-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
da, vjerojatno driveri....s obzirom da ti javlja tu grešku kada pokušaš i ući u catalyst centre...ali, to titranje i linije može bit da ti grafička rikava....hladnjak na grafičkoj počne štekat pa se grafička previše zagrijava i onda se počnu dešavat takve stvari....mogao biš i to provjerit dal ti hladnjak radi dobro...provjeri temepraturu grafičke u trenutku kada uđeš u igru i kada igraš sa odgovarajućim programom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
nažalost nemogu provjerit temp svoje grafičke.. radi se o ati radeon 9600, ovo za pregrijavanje grafičke to sam i ja mislio da je, jer sinoć kad smo se mrežili, cca 2h je sve bilo u redu, i onda ponovnim ulaskom u igru(u ovom slučaju bio je cod2) počelo je titranje, izbrisao sam skroz te najnovije drivere za graf i instalirao stare i titranje je nestalo, no već znam da će se to opet počet pojavljivat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Provjeri da li se ventilator na grafičkoj vrti nekom normalnom brzinom, znaju se zagušiti od prašine ili dima cigareta. Ali prije će biti driveri, mislim da su stariji driveri bolji za 9600, probaj neke prošlogodišnje. Zapravo, probaj 6.6 ili 6.11 Zadnje izmijenjeno od: Matebaron. 08.10.2008. u 18:10. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|