|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Komp u stolu - potreban alat
Trazim dobrovoljca ![]() http://img522.imageshack.us/my.php?i...3510850jt8.jpg http://img522.imageshack.us/my.php?i...5620264xh7.jpg Sad me zanima: 1. koji mi je alat potreban za to (tipa ubone pile i ostale fore) 2. imam kuciste s napajanjem (moze li se to napajanje otsarafit na neku semu pa preselit u ladicu) 3. malo elektronike (spajanje prekidača i to) onaj ko objasni svaka mu dala... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Clanovi Tomy no.1 http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=114410 i fanatik http://forum.pcekspert.com/showthrea...5&pagenumber=1 su radili takav mod oni ce najbolje znat oko alata potrebnih za to. EDIT:Rjeseno Pope :P Zadnje izmijenjeno od: Joke. 13.10.2008. u 02:35. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Ja imam komp u stolu (pogledaj sig). Ako želiš rupu sa staklom, potrebna ti je ubodna pila ili još bolje, glodalo (router). Ako ne, dovoljno ti je da izračunaš sve dimenzije dijelova stola i odneseš negdje da ti izrežu i pokantiraju rubove. Za Osijek neznam, u Zagrebu ih ima dosta. Za sastavljanje ti je dovoljna bušilica. Dali se napajanje može odšarafit??? Jesi ti ikad pogledao u svoj komp? Naravno da može, nije ga niko vario za kućište. Što se spajanja prekidača tiče, pogledaj kak su sad spojeni i kasnije sve spoji isto i to je to. Još jedna napomena, na gornjim slikama vidim da je dvd jedinica postavljena okomito. Zaboravi na to. Probao i radi ali ne dobro. Ponekad disk jednostavno propadne pa moraš vadit pržu van i ručno ga iščupat van.
![]() |
#5 |
Premium
|
ma znam za tu pržu nisam ni mislio tako stavljat...to je suicide... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ev posliko mal kantu od kucista: ![]() maticna je pricvrscena nekim saraficima i nekim plasticnim duminicama...to se ladno skine... ![]() po mojim racunima ovo su kablovi od prekidaca za paljenje ![]() i ovo bi trebali bit kablovi od USB izlaza s prednje strane... dakle samo poslikati i popamtiti kako je sve bilo i sam maticnu prenijet u ladicu na cijoj straznjoj strani izbusit rupe...naravno sve uz precizne mjere... btw..napajanje ide dolje uz četiri šarafa... nije to neki posao za vas koji to imate u malom prstu (mislim na fanATIkai ostalu ekipu) al ono, za mene koji tek pocinje modding i to..jedva cekam..ovaj puta: mali korak za covjecanstvo ali veliki za covjeka...(fanatik na ovaj post ocekujem tvoju potvrdu ili nesto) tnx... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
o boze vramba.naicemo ja i tvoj bratic (dalegic inace),pa cemo ti unakazit stolic haha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Što se drugog dijela tiče, matičnu nemoj šarafat direkt na ladicu. Izreži podnožje matične sa nekog starog kućišta te to podnožje zašarafi u ladicu te na to montiraj matičnu. Što se kablovinja tiče, ak se baš ne kužiš, napravi ko što si i sam rekao. Poslikaj te poslije spoji isto tako.
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Možda je malo offtopic, al ste probali s slim optikom iz laptopa? o njima medij stoji kak god okreneš, i ne ispada van ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
e tnx...naravno da cu mjerit všd matične i ostalog...zamisli beda da onak kao i zadnji korak stavljanje maticne u ladicu..kad ono medutim...ne sljakaju dimenzije...tnx burazi... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|