|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Rpg
Vidim da o tome nema rasprave pa ponukan novim naslovom Vampire: Bloodlines otvaram temu. Moram reci da sam puno ocekivao a ostao razocaran. Pocnimo redom: -RPG a kreiranje lika (meni najzabavniji dio ako je napravljen kao u recimo jednom Falloutu ili Baldurs Gateu)nikakvo. Par rasa,desetak postavki kojima te rasa ogranicava i to je to. ![]() -Izgled ne mozes mijenjat osuden si jadnika kojeg izaberes gledat cijelo vrijeme ![]() -Kontrole konzolaske i nemastovite ![]() - HL2 engin a likovi puno losije modelirani. Grafika trza svako malo moram sve detalje iskljuciti a cak i tad povremeno zapinje. ![]() Da neidem dalje. Ako ljudi misle da je to taj prelazak na 3D grafiku u RPG-ovima koji postaju ni pucacine ni RPG svaka im cast. Od Baldurs Gatea 2 nije jedan posteni PRAVI RPG izasaso. No dobro mozda jedino: Morowind i KOTOR dok je Neverwinter Nights bio pre akcijski (ali ipak igrivi i zabavan),Arcanum lose izbalansiran a Lionhead pravo razocarenje makar potonje su prava remek djela u usporedbi s Vampireom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rider of the Storm
Datum registracije: Nov 2004
|
Ma ajde, pa nije valjda tako loš! Igra san Vampire the Masquerade Redemption i igra mi je famozna šta se tiče rpg-a, a isto tako jer se glavna radnja vrti oko VAMPIRA. (njih obožavan) Ne znan šta da kažen, danas bi triba dobit igru, pa kad je posli proban reći ću svoje mišljenje......
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Jesus, meni je ovo jedna od boljih igrica u zadnje vrijeme. Ma zapravo cijeloj mojoj ekipi je ovo The Shit igra. Ja sam naprosto odusevljen. Jedini problem jest sto guta rama no i to se da sredit sa malo tweakanja. Inace prica mi dobra, atmosfera stima, ma sve je bene. Igraj malo i dodji u prvom gradu do onog hotela i siiickkkkk atmosfera, al naprosto siiiicccckkkkkkkkkkkk. Zasro sam se ko mali!!!!!!
![]() |
#5 | |
Rider of the Storm
|
Re: Rpg
Citiraj:
Stari evo ovo san popodne dobia igru i zagriza san dobro za nju!!! Pa jebote meni nije jasno šta tebi fali u igri, bolje rečeno igra je pakleno dobra, obožavan je. Šta se tiće rpg dijela, igra je punokrvni rpg!!! Kako ti uopće moš iti promislit uspoređivat Baldur Gate s ovon igron? Baldurs je igra koja se temelji na Dungeons&Dragons pravilima (točnije 2nd edition D&D) koja su stara skoro 20 godina. A od je riječ o skroz drugin pravilima!!!!!!!!! P.S. Šta se tiče optimizacije igra jednostavno leti, igran je na max detaljima u 1024x768 i ne trza, al ima tu i tamo koji bug na teksturama. ....................................................................................................
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
Re: Re: Rpg
Citiraj:
Priznajem da sam mozda preburno i preuranjeno reagirao (post sam stavio nakon 3h igranja) ali vise sam ocekivao od ove igre. Nije ona katstrofa vec solidna igra koju najvise vuce sjajan svijet i atmosfera ali nije ispunila moja ocekivanja (ne vuce me da je igram i 10 sati na dan i zaboravim na fax i sve kao ostali spomenuti RPG-i) Sta se tice postavki neznam u cemu je problem.Morat cu provjerit zasto mi tako zapinje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
Datum registracije: Jun 2004
|
vampire the.... mi je totalna pusiona... mislim malo sam vise ocekivao od igrice osim pijenja krvi jadnim seljacinama nasuprot hordi vampira
Epox 8RDA3I nf2 AMD 2500+ Barton @ 2.2Ghz + Thermalright Alx 800+spire led fan 80mm 512 MB DDR WD 120GB 7.200 UltraATA 100 Asus V9400 Magic MX 4000@375/525 + Titan ttc-cuv 3ab-diy 80mm Cooler Master intake+120mm Cooler Master outtake LG CD/RW Centurion 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rider of the Storm
|
Citiraj:
Ti očito nikad u životu nisi odigra rpg niti uopće znaš šta je to. Pa stoga se ne uplići u razgovore.....
![]() |
![]() |
#9 | |
Rider of the Storm
|
Re: Re: Re: Rpg
Citiraj:
sa fps-om, jesi ti uopće proba pucat iz pištolja. Pa ne možeš poćiniti ni samoubojstvo bez određenog skilla. :-)
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
igra nije losa ali se nivoi preeesporo ucitavaju, guta previse memorije a zadaci koje ti daju su prelagani p.s. jel se moze kako ubrzat ucitavanje nivoa ( jel ima neki tweak) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Probaj izvrsit zadatak sa romerom u holivudu, je ne mogu. A evo neki tweakovi koje ja nisam isprobavao... first off right click on your bloodlines icon and input this on the target x:\{gamefilename}\vampire.exe -heapsize256000 -console -applaunch220 -preload -mat_preloadshaders thanx to trent 2800 for the preload and shader lines never though of it okay secondly make a txt doc called autoexec.cfg and whack all this into the file cl_ragdoll_collide 1 cl_forcepreload 1 r_fastzreject 1 lod_Enable 1 mat_bloom 0 mat_bumpmap 1 mat_clipz 1 r_waterforceexpensive 0 sv_forcepreload 1 r_fastzreject 1 cl_showfps 2 in the console input lod_distance "50" basically this will cut out some nice looking features but the differences isnt noticable ive founds this to greatly improve my performance as its cutting down on my processing power and allows the game to be retained in the ram (my reloads are virtually instant now) give it ago its basically a rip of the source code modidng ive used on HL2 works for me ![]() put the autoexec.cfg file into the cfg folder in your vampire directory just incase some of you out there dont know + postoji neki patch koji je jedan tip sam napravio koji ispravlja neke bugove(nisam ni to instalirao jer mi sve radi kakotreba) ----- dodatak Evo ga patch na ovoj stranici http://oma.cultoftheinept.com/downloads/
![]() |
#12 | |
Moderator
|
Re: Re: Re: Re: Rpg
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
od baldursa je izašao i IWD. odlična igra. što se tiče svih koji misle da je ova igra tehnički dobro izvedena, odigrajte Redemption i pogledajte HL2 kak zgleda i kak radi. eh, onda mi malo recite dali se ova igra vrti kao da je napravljena na HL2 engineu. pa mi onda recite, koliko je zapravo naprednija od prethodnika. pošto joj ja ne postavljam iste kriterije kao D&D igrama, meni je RPG/FPS kombinacija relativno dobro izvedena. to je novi teritorij i igra uopće ne cilja da bude Morrowind. priča je fakat odlična, i novi elementi igre su odlični, ali tehnička strana i teksture suckaju žešće.
![]() |
#15 | ||
Moderator
|
Citiraj:
Fallout Fallout 2 Baldurs Gate Icewind dale Planescape T. Baldurs Gate2 Icewind dale2 Neverwinter nights Lionheart KOTOR Neke od Biowara neke od Black islea (neke skupa).Sve redom igre koje sam igrao po 10 h na dan svaki dan od kad sam ih kupio dok me glad i umor nisu shrvali i dok nije izasla sljedeca na popisu ![]() Neke D&D neke modificirani D&D neke S.P.E.C.I.A.L.,neke vise akcijske ali to su meni najbolji RPG-ovi. Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Rider of the Storm
|
Citiraj:
Igra je predobra: priča, atmosfera i to, ali dobro si reka, ne izgleda mi baš dobro u usporedbi s HL2. Izgleda da momci iz Troike nisu iskoristili sav potencijal source enginea. Ali unatoč tome igra je jebeno dobra!!!!!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2004
|
Vidim da nitko u obzir ne uzima japanske rpg-ove... to je namjerno, ili....? ne bi vjerovali, igram FF6(sa SNES-a), preko trideset sati igre, a nisam ni na pola. zadje mala djubrad pod kozu. znam da je danas tesko ocekivat od nekog gustanje u takvoj grafici, ali zanimljivi su mi ti stari erpegeji. oh well, stvar ukusa, bice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Sada ne znam da li je japansko ili ne ali sjetio sam se Vagrant storya sa PSa 1 je igrao tko? meni odlicna igra...
![]() |
#19 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2004
|
je, Vagrant je odlicna igra.... po meni jedna od najpodcjenjenijih igara ikad izdanih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
|
Vagrant-nikad cuo:confused: Od FF igrao sam ovaj zadnji za PC (mislim da je to 7) -neznam nekako mi nije usao pod kozu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Vagrant Story je bila super igra !!!!! a FF sam odigrao sve od 7 do X .....nemogu se sjetiti kako se zove čovjek koji je to napisao.....ali svaka mu čast na mašti jer su FF igre stvarno drugi svijet |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rider of the Storm
|
Je odigra san i ja Vargant Story!!!!!!!!!!! Jebote kad je to bilo, još na ''sivoj pleji'' :-) Ko se sitija toga svaka mu čast, jer stvarno igra je odlična....
![]() |
#23 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
U Vagrantu mi je bio strava napravljen sustav borbe,ne sjecam se vise tocno kao ali znam da sam stiskao krug ko lud samo da lupim prije njega...ma fantasticno! Skoro pa bi sada isao skidati bleem ili tako nesto i potrudio se nabaviti igru,ali mi se neda ,a bas steta ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|