|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
(riješeno) Sporo otvaranje foldera na XP-u
Javilo se okvirno nakon instalacije XP sp3. Folder se otvara koje 2 sec. Štos je u tom da kad 2x kliknem na folder ne pojavi se c:\folder\ime foldera koje otvaram pa ona baterija koja traži, nego stoji pune 2 sec c:\folder sa praznim explorer ekranom. Imam 2 razna harda, Sata i IDE i oba kasne s otvaranjem tako da nije prob u hardwareu. Total commander naravno otvara sve bez zakašnjenja. Nije nikakav spyware/virusi , provrtio nod32/Spybot/anti malware , napravio sam na disc cleanup i defragmentirao. Ideje? edit: mogo bi napometut da windowsi imaju koje 3-4 godine i vrtili su se bez problema, može bit da je konačno vrijeme za reinstall? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ah, s tako starim Windowsima bolje da nisi instalirao nikakav SP jer nikad ne znaš kakva sranja će biti poslije. Ako te to toliko smeta, jedino mi pada napamet da provrtiš ComboFix koji popravlja neke od sistemskih datoteka pa možda riješi i to ili napraviš repair Windowsa...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Provrtio Combofix , izbrisao mi je 2 stvari , restartao , i dalje sporo, odo ja u msconfig i services.msc i pogasio sam sve osim krajnje nužnih servisa/startupa. Sad opet sve radi tip top, usudio bi se reći i desetinku brže. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|