|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
IBM (Lenovo) T60p fan
ovako, imam navedeni laptop skoro dvije godine (model 2007-YLx), i u zadnjih mjesec-dva ventilator je poceo jako zujati,svakim danom sve vise...osim sto je iritantno, po temperaturama sam dobio dojam da ne hladi kako spada... trazio sam na netu zamjenski i dosao do zakljucka da bi najbolji bio 41W6407. jel prodaje neko kod nas takve stvari ili bi mi bolje bilo za narucit s neta? ako vec mogu birati, radije bih tu kupio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
jesi probao "ispuhat" vent? usisavač il kompresirani zrak =)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
jesam, stavio usisavac i na izlaz i na ulaz i usisavao dosta dugo, cak sam i otvorio laptop i probao obrisat sa stapicem za usi prasinu iznutra, kod ventilatora, ali mi je bilo cudno to sto bas i nije bilo prasine :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
čuđenje je početak znanja
Datum registracije: Aug 2008
|
imaju ti laptopi problem s ventilatorom. Citao sam na netu da je seriski taj model sa slabijem ventilatoru. Nek ti ga u servisu promjene ako jamstvo pokriva intervencije poput otvaranja laptopa i ciscenje unutra. Ako ti to ne uspije, vidi po netu dal bi odgovaralo hladjenje od T51. Na Njuskalo.net sam nedavnom gledao da tip prodaje hladjenje iz T51-ice za 150kn. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 |
Premium