|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Napajanje i garancija
Imam Fortron 350pnf i mjenjao sam ventilator. Morao sam prerezat zice od starog ventilatora, a novi ventilator sam normalno priključio na napajanje. sad me zanjima dali gubim garanciju i dali ce priznat garanciju ako vratim stari ventilator ako ga nazad zalemim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Izgubio si garanciju u momentu kad si ga otvorio - tehnički... ![]() Tehnički zato jer ne vjerujem da bi iko u servisu išao uopće otvarati PSU da izgorenog doneseš na reklamaciju naravno ako nisi potrgao naljepnice (ako ih uopće ima) ili vidljivo oštetio glave vijaka jer onda je stvar jasna...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
ako je prckanje vidljivo vjerojatno ces ostat bez garancije |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
namjeravam to napraviti ovih dana, jer mi je postao preglasan. buku sam smanjio pa skoro na minimum (accelero s2, freezar + fanmate 2) da li bi bilo pametno staviti ovaj zalman 12cm vent u napajanje i stavit vent na 5V? najradije bih stavio Sharkoon S 12 cm vent, jer sa tim sharkoon modelima imam iskustva i stvarno su mi ok i tihi i kako točno spojiti te ventilatori da bi se postigla max tišina i jihovi vrlo mali okretaji? Zadnje izmijenjeno od: jollyb. 29.09.2008. u 01:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
omjer propuh/tišina/cijena zasada najbolje (barem prema korisnicima ovog foruma) imaju Chieftec AF-1225S ventilatori, a cijena im je 40kn/kom u vemilu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|