Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja i modding > Kućišta i napajanja
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.05.2008., 19:37   #1
dalegic
Premium
Moj komp

dalegic's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Napajanje i garancija

Imam Fortron 350pnf i mjenjao sam ventilator. Morao sam prerezat zice od starog ventilatora, a novi ventilator sam normalno priključio na napajanje. sad me zanjima dali gubim garanciju i dali ce priznat garanciju ako vratim stari ventilator ako ga nazad zalemim?
dalegic je offline   Reply With Quote
Staro 20.05.2008., 20:25   #2
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Izgubio si garanciju u momentu kad si ga otvorio - tehnički...

Tehnički zato jer ne vjerujem da bi iko u servisu išao uopće otvarati PSU da izgorenog doneseš na reklamaciju naravno ako nisi potrgao naljepnice (ako ih uopće ima) ili vidljivo oštetio glave vijaka jer onda je stvar jasna...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 20.05.2008., 20:29   #3
Munjara
Beerman

Munjara's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor dalegic Pregled postova
Imam Fortron 350pnf i mjenjao sam ventilator. Morao sam prerezat zice od starog ventilatora, a novi ventilator sam normalno priključio na napajanje. sad me zanjima dali gubim garanciju i dali ce priznat garanciju ako vratim stari ventilator ako ga nazad zalemim?
ako je prckanje vidljivo vjerojatno ces ostat bez garancije
Munjara je offline   Reply With Quote
Staro 29.09.2008., 01:10   #4
jollyb
4K FTW
Moj komp

jollyb's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor dalegic Pregled postova
koji si ventilator stavio?
namjeravam to napraviti ovih dana, jer mi je postao preglasan. buku sam smanjio pa skoro na minimum (accelero s2, freezar + fanmate 2)

da li bi bilo pametno staviti ovaj zalman 12cm vent u napajanje i stavit vent na 5V?
najradije bih stavio Sharkoon S 12 cm vent, jer sa tim sharkoon modelima imam iskustva i stvarno su mi ok i tihi

i kako točno spojiti te ventilatori da bi se postigla max tišina i jihovi vrlo mali okretaji?

Zadnje izmijenjeno od: jollyb. 29.09.2008. u 01:25.
jollyb je offline   Reply With Quote
Staro 29.09.2008., 06:59   #5
Buger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
omjer propuh/tišina/cijena zasada najbolje (barem prema korisnicima ovog foruma) imaju Chieftec AF-1225S ventilatori, a cijena im je 40kn/kom u vemilu...
Buger je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno