Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.09.2008., 22:59   #1
Tz4r
Premium

Datum registracije: Aug 2007
zvucnik/ci na baterije i na struju gdje je ima ???

posto se opet blizi jedan skolski izlet i putuje se dosta dugo, a trulo je bez muzike trebao bi mi neki prijedlog ako nesto takvo postoji za zvucnik na baterije ?? da se na njega moze pustati muzika s bilo kojeg mp3 playera i da daje dosta watta da cijeli bus ori... i da postoji za svaki slucaj na struju tako da kad se dode u hotel da se i tamo moze ozezit....

ako netko zna nesto takvo i da ima negdje za kupit za neke razumne pare bio bih bu zahvalan...

Tz4r je offline   Reply With Quote
Staro 29.09.2008., 23:01   #2
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
na struju bilokoji aktivni zvucnici ala neki za komp, na baterije bas i necete naci da cijeli bus ori..
rendula je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 29.09.2008., 23:14   #3
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Tz4r Pregled postova
posto se opet blizi jedan skolski izlet i putuje se dosta dugo, a trulo je bez muzike trebao bi mi neki prijedlog ako nesto takvo postoji za zvucnik na baterije ?? da se na njega moze pustati muzika s bilo kojeg mp3 playera i da daje dosta watta da cijeli bus ori... i da postoji za svaki slucaj na struju tako da kad se dode u hotel da se i tamo moze ozezit.... ako netko zna nesto takvo i da ima negdje za kupit za neke razumne pare bio bih bu zahvalan...
Hm, kad se sjetim koju mrgu od Sytha sam nosio na slican maturalni izlet, dok je Charles Bronson jos bio u najboljim godinama

Mozda ce ti netko odma ponuditi takve zvucnike, mada, moram priznati da bas nisam upoznat sa ponudom slicnih. No cini mi se da si krenuo krivim putem. Gradi svoj putni setup na nacin da ti je MP3 izvor a ne gazda!

Puno pametnije ti je da pogledas po kuci ili kod prijatelja te iskopas neku boomzich liniju odnosno zichka liniju :

Sve do prve polovice 90-tih su masivne, sa dobrom bat autonomijom. Svaka bolja redovito nudi barem jedan line ulaz. Sto znaci da samo prikljucis svoj MP3 i imas sve. Sharp modeli su dosta cesto vidjeni na nasim prostorima kao i razni Thompson modeli (Saba, Grunding, Telefunken, Nordmende) i nude izvrsnu snagu.

Meni se ovo cini kao bolji i puno kvalitetniji nacin za namjenu koju si zacrtao. Netko sigurno u tvojoj okolini ima tako nesto za posuditi. Mlada generacijo, steta da stvari vise nisu uzbudljive kao nekad kad je putni izvor glazbe imao sasvim drugo znacenje. Danas se samo djepni mikrobi promisljaju
Visage je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno