|
![]() |
#1 |
ludi strojar
Datum registracije: Aug 2008
|
ATI 9600 problem
Ovako, grafička i matična mi podržavaju 8xAGP, no kad stavim u biosu na 8xAgp nakon nekog vremena korištenja mi se ekran ugasi, a nisam siguran ni dal mi komp uopće radi, al zato na 4x radi bez problema. Bios je najnoviji,odnosno zadnji koji je izašao. Jel zna tko u čemu je problem? Jedan kolega tu s foruma mi je rekao da je imao isti problem,ali kad vrati na 4x radi mu normalono ko i meni. Mbo je iz siga, al evo link da znate o kojem modelu se radi, a gpu je isto iz siga, al evo linka. p.s. neznam koju je matičnu imao taj kolega,tak da nebi ljudi rekli odnosno pomislili da je imao istu kao i ja
Lancia Delta Integrale transforms driving into sexual expirience Zadnje izmijenjeno od: ace_of_spades. 24.10.2008. u 19:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Hmm , ja iman istu grafu , u biosu stoji na 8x i sve radi normalno...moze bit problem u MBO ili grafickoj... najvjerojatnije je nesto otislo sta ima veze sa 4x/8x na grafickoj ili MBO... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj isključiti FastWrite, ako još nisi...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ludi strojar
|
nije se niš promjenilo kad sam isključio i fastwrite,jel možda ima još kakav savjet? mislim nije da mi je od životne važnosti da mi grafa radi na 8x AGP ali zakaj nebi ako ima podršku za to...
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ma ne vrijedi ti se zivcirati, ionako nece biti nista brza s agp 8x. stavi na 4x i gotovo a zasto ne radi....jednog ces se dana ionako svega toga rjesiti pa ce te cisto boliti k o kakvoj se nekompaktibilnosti radilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ludi strojar
|
Ma samo sam pitao tako da ono,kao što sam rekao da mi nije od životne važnosti jeli 8 ili 4 x, bitno da ona meni radi i pokreće mi proe i autocad. Niš dečki puno fala, pa stoga stavljam ![]()
![]() |
#7 |
ludi strojar
|
sobzirom da nema više nikakvih prijedloga, može ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|