|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
novi komp os problem
ovako u nedelju sam sastavio komp iz siga i sve upalilo iz prve,probo instalirati xp i pocme butati s cd-a krene onaj dio u dosu i komp zamrzne tako par puta i jedanput sam cak uso the first time u xp i ponovo zamrzne u meduvremenu mi je cijelo vrijeme baco ntldr is missing error,probam vistu krene dizanje instalacije u dosu uspije i odmah zamrzne...maticna mi je sve prepoznala!!!help pliz vec 3 dana ne spavam nikako da to rijesim |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Probaj sa drugim CD-om instalaciju, a može biti problem u optici sa koje instaliraš. Ja sam baš ovih dana imao problem sa zamrzavanjem kompa, i to baš zbog DVD/ROM-a, izbacio ga iz kante i sve šljaka. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
i mene zanima sto je s tim ntldr is missing...pojavilo mi se 2 puta dok sam reinstaliro windowse al sad radi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
![]() evo sada pokusavam s vistom i ude mi u ono graficko sucelje i nista mis mogu micati,nije zamrzlo nis samo hard i optika ne reagiraju!!! Riješeno!Lock molim problem u ramu,zamijenio pozicije i proradilo! ![]() Zadnje izmijenjeno od: bail. 24.09.2008. u 07:15. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|