|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
kakve errore baca ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
cek... ovako, prvo si na xxx komp, te si onda probao na trenutno racunalo sa sata optikom i nije htjelo ? ako je tako, moguce je da se ovaj cd u meduvremenu ostetio.. ne vjerujem da je problem u romu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
mislim neznam u cemu bi bio problem... mozda laser ?! al ponavljam , ne vjerujem.. a nista, onda uzmi ata optiku, spoji na komp na kojem zelis winse i instaliraj... pa poslije opet sata optika + provjeris dal rom normalno radi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
probaj instalirati novi firmware za tu optiku |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Priskljuci tu SATA optiku na neki drugi SATA prikljucak pa vidi..Vec se spominjalo po forumu i bilo je situacija da disk/optika rade probleme ako su spojeni jedando drugog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Bilo bi vrijeme da konačno kažeš o kojem ODD-u se radi i kako si namjestio postavke za SATA kontroler.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
Datum registracije: Jul 2008
|
Evo me rijesio sam! Samo sam napravio clearcmos i proradilo je ali jos uvijek nece windows xp CENSURED ![]() Hvala svima na pomoci ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 23.09.2008. u 21:26. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|