|
![]() |
#1 |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
Barton
Najvjerovatnije ce mi uletit nekakav mali biznis sa komponentama pa imam priliku dobit jeftino novi procesor....npr. kad bi uzeo bartona 2500+ platio bi ga 200 kn.... Sad me zanima u kojoj firmi da ga kupim, jer ima skarta..... Je li netko kupovao nedvano Bartona 2500+ od vas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
moj je friški (mjesec dana). nisam ga clockao jer nemam ploču za to (nema agp/pci lock), ali radi ok. navodno da su svi u zadnje vrijeme lošiji po pitanju overclockinga od starijih. btw moj je zeleni, jel ima još netko takvog (viđao sam samo one smeđe)? eh da, i ima neki čudan stepping kojeg nisam dosad vidio kq4ha... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
U biti ti je svejedno jer se ovi "novi" od 34. tjedna 03 loše clockaju jer su zaključani. Ak ga ne namjervaš clockat ti je svejedno, ak nebu delal na defaultu ga vrneš.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Mislim da ti se sada više ne isplati kupovati Bartona... Rađe prodaj ovaj proc, cooler, matičnu i memoriju; pa ćeš dobiti još paara za druge stvari. ![]() Dakle, uzmi matičnu EpoX EP-KDA3J, proc A64 2800+ ili 3000+ i novih 256MB-512MB memorije(ovisno kol'ko paara ćeš imat'.):clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
starce hvala na savjetima, al ja to znam i bez tebe ![]() |
![]() |
![]() |
|
|