|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
Assassin's Creed ,need help pls.
evo ovako.instaliro sam igru assassin's creed nakon dugo vremena jer do sad mi komp nije mogo pokrenut igricu.i sad sve je fino instalirano sve fino,divno ,krasno dok nisam doso do misije jeruzalem,block 3.i cim udem u jeruzalem aplikacija se ugasi sama od sebe.pa bi molio nekog ako zna u cem je problem da podijeli znanje samnom.unaprijed hvala! (sry ako nisam na pravom mjestu objavio problem) |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
pa kad imaš onu beta verziju, skini, tj. kupi full vereziju... i tema postoji tak da... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
OMG... ![]() Citiraj:
![]() Nađe se ![]()
![]() |
#9 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ti stvarno imaš problemčinu. Jel znaš čitati? Citiraj:
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
onda tak reci neoj mi o slikama pricat pa da te moram hvatat s temom.i btw mene zanima zast me izbacuje iz igrice jer je cijea nije neka beta verzija. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Imaš sjebanu verziju igre.Kupi drugu,jer je to znani problem s crashevima u jeruzalemu.I vidim gdje je ovo krenulo,bolje nemoj ništa pisat više ovdje jer će ti se ukazat bananaman. S tom verzijom nemožeš ništa.Morat ćeš kupit drugu. ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Evo: http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...snovna_pravila Mislim stvarno, te otvaraš novu temu makar jedna već postoji, te se nisi udostojio ni pravila pročitat... ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|