|
![]() |
#1 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
MSN problemi, help
Imam verziju 9.0, i sve je bilo ok dok nisam stavio +. I od neki dan mi počela veza pucat, pa dobivam error, nemogu se neko vrijeme spojit, onda proradi, al mi više nepiše ni kaj mi svira u wmp-u, išo sam na uninstal msn-a i ponovno instal, i isve isto, čak je ostao i +, kaj se neda on više maknut ili kaj?
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Chile
Datum registracije: Apr 2008
|
+ ti je poseban, odvojen od MSN, idi u cont. panel -> remove programs, i nadji MSN plus pa ga obrisi i stavi samo obicni, iako ne vidim vezu izmedju pucanja adsla-a i msna |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Rocker
|
Ne, nepuca meni adsl, nego mi se msn odspoji, i neda se spojit, pritom mi baci error, neki sa 8000....
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
U posljednjih dan-dva su imali nekih problema sa serverom pa je možda do toga...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rocker
|
neznam, malo prije opet, ista stvar, od frendova se niko nije žalio ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Meni se jučer i prekjučer isto u kraćim intervalima nije htio spojit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Evo ni meni se nece vec 3 dana oko 8 navecer (kad dodjem iz skole) nece spojit na msn, pa odustanem i budem tek ujutro EDIT: ev sad mi ni nece na email uci. f**k microsoft
![]() |
#10 |
Guest
|
nece ni meni sad:S |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ni meni isto neće, a mami preko iste mreže hoće... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Meni cijeli dan radi danas sam se spajao par puta i sljaka sve ok..verzija 8.5 i koristim MSN plus/t-com... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
evo da se i ja malo pozalim na msn svaki put kad se prijavim na msn, dode mi obavijest da me netko dodao pod kontakte. osobu ne poznajem i mislim da nije osoba jer mi djeluje automatizirano. kad sam prvi put prihvatio, doslo mi je ovo uz naravno veoma privlacni avatar: Shauna: hey, A/S/L? Shauna: hey whats up babe, U got a webcam? finally someone adds me, I am soo fuckin horny today for some reason lol Shauna: listen hun, I am just about to start my webcam show with jen, come chat me there in my chat room? We can cyber, I will get naked if u do..lol! Shauna: I can show u how to watch if u promise not to tell anyone else how to do it???PLEASE Shauna: well since its the law that u gotta be 18 (nudity involved), u have to sign up with a credit card for age verification! BUT.. Once you are inside, just clikc on "Webcams" let me know what name you use to sign in with so I know it is you babe! (tu mi je dala jedan link ali sam ga maknuo radi pravila) fill out the bottom of the page then fill out the next page as well and u can see me live! to sam onda zablokirao jer mi je bilo sumnjivo, kod sljedecih par prihvacanja kontakta mi dode samo HI i prestane...pa i to zablokiram i sad svaki put kad se logiram dode mi neki novi mail kad blokiram prethodni. mislim da nije za sad nista na mom kompu jer mi to dolazi na svakom kompu na kojem se spajam i cak ako se spajam preko nekih web stranica za msn online logiranje. to mi se dodada od 5. rujna a na taj dan sam se regao na FileSharing Talk sa tim mailom. ima li tko kakav savjet osim mijenjanja maila? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Vi koji imate problem s spajanjem ja isto koristim 9 verziju i nisam se mogao spojiti ovih par dana. Kod mene je radilo slijedeće riješenje. Dodao sam u host datoteku C:\Windows\System32\drivers\etc slijedeće 65.54.239.80 messenger.hotmail.com 65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net spremio i sad radi. Probajte pa javite |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ja iam 8.1 i meni kada se hocu prijavit pise me da mi Firewall ga ne pusta da se prijavi. Ja ga iskljucio i probo i opet isto i ja izbriso i skino sam 8.5 i sve lijepo instalirao i opet mi nece. Cijelo je**no vrijeme pise da je Firewall. Ne kuzim!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Evo meni sada super radi. Nes sam gledo po netu i otkrio da treba nes s vremenom i ja stavio "time zone" europe i namjestio sat i RADI!!! Nema logike. Sta to ima veze s MSN-om??? :-S
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|