|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Kućišta koji po svojem izgledu PODSJEĆAJU na "aliene" ... mislim to ti je ko imaš DolčeĐabana naočale na RiođeČaprio trenirci sa špic Ničke papkom ... ![]() za 400 kn rađe kupi neki jeftiniji Chiftek ili Casetek ili nekaj takvog i imaš real thing i kada se netko približi i na pola metra ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
nisam vidio alienware uživo pa nemrem govorit o razlikama al po slici e ponude kućište je skoro identično, izuzev malog zadebljanja na vrhu kejsa. a blesavo mi je i govorit nemoj kupit jer treba prvo vidit. ovih dana čitam kak ljudi pljuju po meshu i to naveliko, tak da tvrdnja o chieftec quality je pomalo labava (mada je moje slijedeće kućište vjerojatno baš mesh. patim na golema kućišta). valja pogledat to u e-ponudi uživo pa onda izreć mišljenje. gaming bomb je isto jeftinjak od kućišta al ga svi hvale.
![]() |
#4 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
mesh koji se uvozi u hrvatsku ili koji chieftec salje (neman pojma da li uvoznik namjerno uvozi losija kucista da bolje prodje ili jednostavno ne moze birat nego dobije sta mu se da) je sranje na njemackim i talijanskim reviewovima prije svega, kod mesha, hvale kvalitetu izrade Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
jedan dan zovu mene dva forumaša da dođem vidjet kućište ... dozujim ja kad ono isti centurion i kažu koštao je oko 150kn. Ali mi nekak čudan, makne onaj koji ga je iz zajebancije kupio bočnu stranicu a kućište počne tonut ![]() ![]() ![]() a što se tiče isto ime isti proizvod različita kvaliteta ... pa recimo pogle Mercedes, Jaguar, BMW, ... ali kaj je najgore koštaju ISTO !!! Pa se sječate onog lika sa E klasom, pa je bilo kao objašnjenje taj je greškom završio kod nas taj je bio za Ukrajinu ... znači 65.000 € drugačije vrijedi u Njemačkoj - RH - Ukrajini ??? Moj savjet, ak ne moraš kupi si neku brend kutiju. Kućište je nekaj kaj imaš godinama. Ovo pogledaj i odmjeri kvalitetu ili nekvalitetu i lijepotu (ali ne jer ti se sviša danas već hoće li i za dva tri mjeseca) i onda odvagni oš neš ...
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
i...jel kupio tko da vdiimo jel vrijedi sta? meni se osobno vise svidjaju Alienware ALX kucista ![]()
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
to nije alienware kučište , to je najobičnije sranje od kopije koje niti ne vrijedi 400 kn, a ako netko hoće pravo alienware kučište morat će ga naručit iz U.S. ( nažalost ) ![]()
A64 3200+, Zalman CNPS 7000A Gigabyte K8VNXP Limited Edition Club ATI Radeon 9800XT, 256 MB infineon 3200, 1*512 DDR 400 Mhz WD 80 GB, 7200 RPM Teac DVD-rom Case Antec Plusview1000 AMG, Chieftec 420 W Samsung 19" SM 959NF |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Meni je zapelo za oko... Šteta kaj se neda otiči tam i pogledat kakvo je. Čekat ču da dođe u Hgšrot, vemil ili tak negdje pa onda vidit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
da, ja josh uvijek skupljam pare za njihov laptop ![]() jel ima tko podatak mozda koliko mu traje baterija?
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2004
|
ja ga osobno ne bi kupio, bash radi cijene od 400kn... i to iskljucivo zato sto sumnjam da bi Alinenware koristio takva jeftilen kucista u svojim kompovima koji su ultraturbomegafantakstikussupersonik nabrijana i skupa ko suho zlato...
P4 northwood @ 2.6 2 x 512 Kingmax Hardcore 500 Gainward 6800LE @ 6800GT Enermax noisetaker 485W 2 x Samsung 959NF Logitech cordles media desktop MX BT LG GSA-4120B Seagate 200Gb sata WD 80Gb Thermaltake Shark black Func pad |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
iz one sentia serije za studente. ultra laki i tanki...bas kakav bi i laptop trebao biti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
ovak, origiri alienware se moze kupiti u otprilike 25 drzava, a nama najbliza je slovenija (pogledajte na njihovom sajtu). sad, kaj se tice kucista na e-ponudi, svi znamo da je to kopija, a sad kolko je identicna po izgledu, fakat treba pogledati. sad, ko hoce biti frajer na lanpartyu pa se hvalisati da ima alienware kuciste (fejk), njegov izbor. al kaj je je, alienware kucista izgledaju zakon ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
UPRAVO SAM SKUZIL DA JE SLIKA SA E-PONUDE IZREZANA SLIKA SA ALIENWARE STRANICE!!! usporedite ove dvije slike: http://www.alienware.co.uk/Configura...KU-PERFORMANCE i http://www.e-ponuda.com/?tab=6&pID=acs-a-gm promjenite ono kuciste u zelenu boju i ako malo bolje pogledate, tocno se vidi refleksija monitora sa originalne slike, koja je isto na kucistu druge slike koja je izrezana:clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Bloodshed Protected
Datum registracije: Aug 2004
|
Kopija
Kucista o kojima se prica e-ponuda.com je naručila sa ove stranice http://www.atxcases.com/cases.htm i tamo se mogu vidjeti doticna kućišta sa maloprodajnim cjenama ( od 47.99$ do 53.99$ ) i jako teško da tako kvalitetna kućišta kao što su Alien mogu biti tako jeftina. Uostalom fino piše na e-ponuda.com stranicama "Kućišta koji po svojem izgledu podsjećaju na "aliene", uskoro nam stižu u prodaju.Ukoliko želite osigurati svoj primjerak, rezervirajte ga na vrijeme, jer količine su ograničene... "PODSJEĆAJU" znači nisu Alien Neka meni moga Chiefa jos je on faca ![]() Zadnje izmijenjeno od: PSIHO. 30.01.2005. u 18:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
Datum registracije: Jun 2004
|
podsjećaju na aliene, a ne podsjećaju na alienware. kužiš razliku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2002
|
Citiraj:
![]() Oko kilu bez dodatne baterije ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
I ljudi ga kupuju. Zašto? Jer onaj kome treba ultra-laki prijenosnik ne pati na brojke, na sintetičke testove, neće na tom prijenosniku renderirati animacije, koristiti zathjevne filtere za Photoshop, a najmanje će se igrati i rippati DVD sadržaj. Naravno, bilo bi jako lijepo imati laptop sa 15.4" ekranom, 2 GB memorije, 2.2 Pentium M procesorom, 120 GB diska sa 8 MB cachea koji se vrti na 15k okretaja, najnoviju quadro grafičku karticu, dvije gigabitne mrežne, DVD pržilicu i odvojeni DVD čitač, bateriju koja traje 12 sati... . I sve to u 1.5 kg.... Ali to ne možemo dobiti... barem ne još.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
sto da napisem ?!
|
Ajd nek neko kupi više ono kučište. Meni je zapelo za oko (moj celeron bi bil jako sretan unutra). Kučište fakat jebački izgleda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Ekspert iz sjene ...
|
*shrug* Imam mesh Chiefa - uz ogradu o lošoj izvedbi HDD cagea ( treba poduži PATA kabel ) - kučište je mrak. Ja kompletno zadovoljan ![]() ![]() Oni koji me poznaju - znaju da ukoliko nisam zadovoljan, mijenjam u roku keks. Ovo je škatulja koja kod mene ostaje duže vrijeme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
AlienWare kučište moguće je jedino nabaviti ako uzimate konfiguraciju od njih direktno. Alienware nema niti veleprodaju i isključivo sami prodaju svoja računala. Alienware kučište je nemoguće nabaviti posebno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
Datum registracije: Jun 2004
|
Legalno? Ne, ali American parts, Russian parts they are all made in Taiwan. Dakle ne bi se čudio da cure kučišta iz tvornice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Nažalost kupaca jednostavno je nemogući. Što se tiće Desktop računala AlienWare je vjerovatno jedini pravi brand po kvaliteti. Mislim da bi bilo smiješno da alienware sastavlja računala od 4000-5000$ u kučišta od 50$. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|