|
![]() |
#1 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Abit NF7-S2 pusiona
Dakle, naravno, brzopleto sam kupio NF7-S2 umjesto NF7-S v2 i popusio... ![]() Slazem frendu kantu, uzeo M2600+ (2500 nisu imali, jebiga) i ABIT NF7-S2. Totalna pusiona. S2 je valja najlosija budget ploca od ABITa, sve neke losije verzije cipova, ovo ono... U principu bi sve to podnio, ali je_ena ploca ne podrzava mijenjanje multipliera pa M2600+ veselo radi na 1200 mhz (6x200). Koma. I mogu se slikat lagano. Nigdje se neda promijenit, novi BIOS ne postoji... :confused: Kupio sam je u Linksu, ima neke sanse da mi je sutra zamijene za -SL ili -S v2 uz nadoplatu? Jos je bed sto sam sve one vrecice potrgao pa su mi svi kablovi i sarafi u jednoj vrecici....Mislim, sta cu sad s njom, prokleti Abit, zadnji put da kupujem njihova sranja. Dobro da ju nisu nazvali Abit NF7-S v2.00001.. assholes. E da, i nasao sam 2-3 sitea gdje u specsima te ploce pise da se MOZE mijenjat multiplier... prelose.
![]() |
#2 |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
http://www.links.hr/phpBB2/index.php otidji na linksov forum i otvori topic i pitaj da ti zamijene. Decki su odlicni, uvijek ulaze u susret.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
U Linksu nema frke oko zamjene , samo moraš imati ambalažu i naravno račun ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|