Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.09.2008., 16:07   #1
dubudibi
Registered User

Datum registracije: Sep 2008
cyberlink powercinema problem kod instalacije

Pozdrav!
Posjedujem hibridnu gigabyte gt-ptv-taf-rh tv karticu i s njom sam dobio instalacijski cd sa pogramom iz naslova thread-a.
Nakon prve instalacije sve je radilo okej , osim što me jako živciralo refreshanje ekrana nakon izlaska iz powercinema , koje je bilo usporeno. Zato sam išo reinstalirati program i tu počinje probelm...
Tijekom deinstalacije sam naivno obrisao neke dll datoteke iz powercinema direktorija i sad mi svaki put instalacija dođe do 86% i tu stoji i stoji....
Najbolja stvar je što u task manager-u od windowsa , instalacija ima status "running" cijelo vrijeme , ali ništa se ne događa...

Nakon što nasilno prekinem instalaciju u task manager-u javi mi se sljedeća poruka :

Zna li netko u čem je problem?
čisto da razjasnim , skinuo sam i s net-a isti program , da vidim je li riječ o oštećenom cd-u , ali i tada je sve bilo isto...

I da , postoji li neka kvalitetna alternativa powercinema-i ?

Hvala!

Zadnje izmijenjeno od: dubudibi. 17.09.2008. u 16:26. Razlog: prevelike slike
dubudibi je offline   Reply With Quote
Staro 17.09.2008., 16:11   #2
thopok
Guest

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
  • Budući da još uvijek ima dosta modemaša ili korisnika sa slabijim ISDN/DSL paketima: Kod postanja slika koristite thumbnails ili sliku stavite u zip. Ako već stavljate sliku da se odmah učitava veličina ne smije prelaziti 50k. Za neke specifične stvari gdje je poželjno vidjeti veću sliku (rezultati overclocka ili game screenshot) zamolite moderatora ili admina da otvori poseban thread za to sa jasnim [56k warning] upozorenjem. Isto [56k warning] upozorenje je potrebno staviti i kod postanja linkova koji vode na stranice sa "težim" slikama ili videom.
System Restore?
thopok je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno