|
![]() |
#1 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
LAN u Virovitici - 14. kolovoza
da stavim i tu post 14.8. je LAN u virovitici, oce dolazit tko od vas s foruma, ono da znam pa se mozd upoznamo , ja idem inace bio sam u 4. mjesecu isto, traje otprilike 5 dana i igraju se skoro sve igre za koje se zanima vise ljudi, bili su turniri u ut,ut2k4,wc3tft,nfsu je nazalost propo(my favorite game ![]() soooo...??? peace
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Možda ja dođem. Bio sam do jućer kod frenda na LAN-u i nisam spavao preko 48 sati. A pet dana bez interneta će biti malo teže izdržat
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Ako uspijem nagovoriti frenda da ide samnom ići ću, ali ne da mi se ići sam. Ja sam ionako trenutno u Virovitici pa sam zato mislio ići
![]() |
#5 |
Premium
|
Ma na kraju neću ići. Ne da mi se ići samom. E da. LAN ti je od 13. do 17.
![]() |
#8 |
80286
|
slaze se imaju odlicnu organizaciju, ovah topic sam u biti i zapoceo da vidim oce odavde ko doc pa se mozd upoznamo, kad ono postam tu pa da bar znam nekog, btw, mislim da organizatora ima oko 15, samo da kazem iz nasica nas dolazi takodjer oko petnaestak(vec 30 kompova), i jos ostali, ovo ce definitivno biti odlican LAN peace
![]() |
#10 |
Premium
|
Ja sam ovaj mjesec u virovitici pa možda dođem vidjeti šta ima
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
80286
|
najs, e maloprije sam cuo nesto detaljnije o tom lanu, zasad!? ima oko 140 prijavljenih ljudi, znaci masssovna koljaza, a i imaju divlje nagrade, da kazem samo neke, 5900XT, 2x256ddr kingmax hardcore ram, 17" LCG AEG i jos nest... uglavnom isplati se bit dobar u igrama definitivno, ali ja nisam pa ono hehe, ja idem zbog odlicne zabave
![]() |
#12 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Bit će gadno ![]() Zadnji put sam ispal ko đubre u UT2k4 od Diabla - bolestan igrač ![]() Ali - ko ga jebe - bit će igranja do DEBELO u noć ![]() @ Cyber - uzmi comp i dođi - da vidiš kak se igraju velika djeca ![]() Zadnje izmijenjeno od: Paske. 08.08.2004. u 14:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
80286
|
daa, naravno, sa deblom sam se upozno na proslom lanu, i luuud je, na projektoru smo svi pratili finalni mec izmedju njega i Gexa, al diablo je pobijedio hehe, ma ludara, ja sam nesto vise vjezbo q3, to meni bolje od uta al stas svako nest voli jel.... joooj jedva cekkaaaaamm ![]() ![]()
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
Prijavljenih je sada 139. A mislili su da ih se neće ni 100 prijaviti
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
evo danas sam se vratio sa lana u iloku bio je turnir u q3 i dosao je pay iz zg vjerovatno si cuo za njega kad je igrao na ispadanje pobjedjivao je 41-0 i to tako x3 mislim a u finalu je zgazio borcu 17-3 tak nesto pobjedio je i u wc3 tak da je osvojio Saphire ATI Radeon 9600 XT i THERMALTAKE Xaser V WinGO,V7000+
![]() |
![]() |
#16 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
a lik sto je dosao sa njim dobio je zalman slusalice 5.1 ali sto je najveca fora lik je osvojio nagrade preko 2000kn a izgledao je kao da nije dobio nista. Totalno nezainteresitran mi smo mu vadili kuciste iz kutije da vidimo kak izgleda!??
![]() |
![]() |
#18 |
80286
|
whhheuv, mislim da ja necu bas nest osvojit, nisam tolko dobar, al bum se trudil, q3 sam poceo aktivnije igrat prije oko mjesec dana, i tu sam si negdi sa Nightmare! botom, al treba vjezbat sa ljudima, ne s botovima... btw u viroviticu ide i tip Maxx, ako ste culi za njega, neko vrijeme je bio leader hrv. q3(ili q2 nisam 100%) reprezentacije, u biti isto nije normalan peace
![]() |
#19 |
pothead
|
aj da se i ja javim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
80286
|
mozda, tip doso pobio sve koji su naisli, i sta sad, tak nije zanimljivo kad nemas konkurencije, @CROmaxxx yo lega, ma prasit cemo mi NFSU na LANu, ak nece niko drugi mi cemo, hehe, idem sad skinit LAN support peace all
![]() |
#22 |
pothead
|
a ja idem nabavit NFS:U... hehee |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
Kako je ugrati NFS:U na LAN-u? To sam uvijek htjeo probati ali nisam imao s kim. Ostala dva kompa su pre slaba da to vrte
![]() |
#24 |
Premium
|
Konačno sam se odlučio. Idem na LAN makar nisam neki igrač ali idem se zahebavati ![]() EDIT: Imam samo par pitanja. Pošto nikad nisam bio na javnom i tako velikom LAN-u zanima me jel tko čuva te kompove jel je ne mislim svih 5 dana visiti tamo a imam sve bežično da mi to netko ne popali. I još nešto. Koliko dugačak UTP kabel mi treba?
![]() |
#25 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
Misliš da bi netko imao problema da mi digne 6800 GT iz compa ![]() ![]() Ja recimo obićno kad ljudi krepaju sa subote na nedjelju uzmem ladicu u ruke i idem od praznog compa do praznog compa i umijesto LAN sharea koristim HDD to HDD share ![]() ![]() U krajnjoj liniji - ne nitko ne čuva i ne do sada nije bilo problema jerbo bi tipa nas 100+ iscipelarilo do smrti, pa još malko ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#27 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
80286
|
Citiraj:
btw2 uf ak mi tu jedna firma, PIN Computers iz Nasica bude sponzor, mozd dobijem na 5 dana 9600XT hehe da se malo igram peace EDIT: ja imam jedan Crossover od 5 metara i jedan Patch kabel od 8 metara, mislim da ce mi bit dosta, a ponest cu i jos jedan kabal za napajanje, cesto ljudi to zaborave hehe pa za posudit jel, tak sam ja u 4 mjesecu, pa moro ic kupovat novi ![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|