|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
(riješeno) Google pretrazivac ne reagira
Danas mi se to desilo prvi put,traje skoro cijeli dan.Sta god upisem u google ne nalazi rezultate nikakve,isto tako i Gmail koji je od google-a,ne mogu pogledat postu.Koristim Operu i na stranice koje su mi na brzom biranju mogu normalno ic.Dakle net radi normalno osim google pretrazivaca i gmail-a. Pomislio sam da nije neki virus,jer susjedu radi sve normalno. Ima li tko bilo kakvu ideju sta se to moglo poremetit?Hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pokupio si Virtumonde ad-ware. Prvo udri NOD32 deep scan, a onda Spybot S&D, VundoFix i ComboFix.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Probat cu pa javim.S S&D sam ga vec procesljao,probat cu sa ostalima. edit: Nod32 je nasao tih ad-warea dosta,i jos nekih gluposti,a ove nisam u mogucnosti isprobat.Nemam ih a net mi je polu-upotrebljiv.A i dalje mi ne otvara,nakon Noda i S&D-a.. edit no.2: problem rijesen samo preko Noda i S&D-a. Thanks Domy i ekipa.Ujutro kad sam upalio komp sve je bilo ok,Nod 32 je obavio svoje jucer.Snipera necu morat budit,inace on dronja do podne. Zadnje izmijenjeno od: VulcanRaven. 16.09.2008. u 07:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Pogledaj post br. 2 http://forum.pcekspert.com/showthrea...79#post1122179 i poskeniraj sa ova tri navedena alata u safe mode i napravi scan sa kasperskym onloine..PS.Ako ne budes mogaoskinuti odavde daj malo sniperwolfa upregni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |