|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
remote control pitanje
Ovako zanima me sa kojim bi programom se mogao sa jednog racunala putem interneta spojiti na drugo, oba koriste xp. To nebi bio neki problem da racunalo na koje bi se spajao nije u studentskom domu i nalazi se u nat-u. Oba racunala su moja tako da ne trazim nacin kako upasti na racunalo nego se samo spojiti. Program bi trebao biti da mi prizaze sucelje drugog racunala i da mi sve funkcije, te ako je moguce da je prijenos sigurniji od telneta npr. ssh. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
VNCreal, Anyplace Control,...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
odg
A dal si siguran da bude radilo ak je u NAT-u. Mene zanima dal ima neki program koji je ujedno i vpn i remote! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ovo ti ja koristim da se spajam na svoj komp https://secure.logmein.com imaš i besplatnu verziju koja ti radi always. ako platiš, dobiješ neke dodatne funkcije. programčić ti se vrti u trayu kompjutera na koji se želiš spojiti, a na željeni kompjuter se spajaš preko web browsera. odeš na njihovu stranicu, logiraš se i odabereš jedan od kompjutera koji želiš kontrolirati. možeš više kompjutera dodati(ako imaš potrebe za tim). meni za sad najbolje rješenje jer se možeš remote spojiti na vlastiti komp sa bilo kojeg kompjuktera. poz EDIT: evo ovak izgleda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ove zadnje slike su takve jer sam pristupal svojem komjkteru sa svojeg kompjuktera.
PCE 100+kg demolition squad Zadnje izmijenjeno od: NJUNJO_HR. 13.09.2008. u 18:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|