|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
problem s mrezom na visti
Pozdrav! Dakle ovako, na laptopu imam vistu home premium,i sad stvar je u tome kaj ja na laptopu koji ima vistu nemogu nac druga racunala niti dodati novi printer koji je spojen na drugi pc koji je na mrezi....ja na kompu svom ( ne na laptopu) koji ima xp vidim sve na mrezi i dodo sam printer bez problema, al na laptopu nemoze nikako naci nikoga sa mreze niti doc do printera....ukljuceno je pretrazivanje mreze, dijeljenje medija, fascikla i sve te gluposti na visti i dalje nista....jel bi mogao neko mozda znati u cemu je problem? i nedavno je taj printer bio instaliran na laptopu isto preko mreze naden, al sam ga slucajno pobriso jer sam ga zamjenio s jednim drugim printerom i nemogu nikako sada doci do njega niti vidjeti druga racunala na mrezi..... hvala unaprijed...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Probaj ping-at XP mašinu sa viste( run -> ping "ime od XP kompa ili IP"). Ako ne prođe onda spusti firewall na XP-u.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
ovo je sve ukljuceno, al sutra cu prouciti po ovim linkovia sto ste mi dali pa vam javim....hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Postavite jedan i drugi ovako http://forum.pcekspert.com/showpost....24&postcount=4 sve pa onda provajte ja sam tako sve postavio takoder mreza XP-Vista X64 i cak je bilo i Server 2003 i vista i mogao sam i s jednog i drugog kompa gledat i uzimat podatke.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|