|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
Clive Barker's Jericho pc igrica nemogućnost instaliranja
nikako ne mogu instalirati ovu igricu uvijek dobijem sljedeću poruku(vidi sliku)kako da to riješim ako netko zna,inače imam 155gb još slobodnog prostora na disku Zadnje izmijenjeno od: robi64. 02.04.2009. u 14:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Vjerojatno igra pokusava instalirati se na c particiju... na kojoj mozda nema mjesta... Moras otici dolje na custom pa probati... Ti imas tih 155 gb na windows particiji ili?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
|
jesam ali isto,odabere on c:ali mi kaže tu poruku i nemam nikakve particije sve imam na jednom disku i to c:i kažem na tom disku imam slobodno 155gb(c ![]() er bi znao netko odgovor na ovo moje gore pitanje zbog čega mi kaže da nema kao mjesta na disku,a u stvari ima što bi moglo biti problem da ne mogu instalirati ovu igricudajte ljudi mala pomoć da to riješim,sve sam opcije probao kažem ne mogu instalirati igricu na DISK???i nemam nikakve particije i probao sam custom opciju i sve živo i ništa ajmo da mi netko pomogne u svezi ove igrice da to konačno riješim ako se može uopće riješiti Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 09.02.2009. u 14:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
kako misliš da skineš igricu na taj hdd,nije mi jasno pa kak da skinem na taj hdd kad mi ne dopušta da instaliram igricu na taj hdd(c ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
a jeb...pa uzmes na cd-u sve označič i copy i paste sve s cd-a tamo gdje zelis instalirat..i onda instaliras s hdd-a...ako ne tjedne sve da kopira s cd-a znaci da je cd/dvd u banani.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|