|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Resetiranje kompa
Ponekad mi se komp zna sam od sebe resetirat, nema nikakvog pravila... Jednom se resetirao kad sam pokusao pustit film, jucer se resetirao kad sam istekao USB-stick itd... Odvrtio sam memtest, nije nasao nista. Odvrtio test hard diska isto nista. Dakle ostaje eventualno napajanje (po meni). E sad, moje misljenje je da bi to napajanje mozda moglo bit slabo (ili nije??). Napajanje je fortron blue storm 400W, a napaja sljedece: MBO: Asus P5B Deluxe WiFi-Ap CPU: E4300 Conroe @ 3,15GHz RAM: Geil Ultra 2x1 Gb DDR2 800MHz @ 1050MHz GPU: Sapphire x1950Pro 256mb (PCIe) DVD/RW: Pioneer 112D Front USB HUB + Citac kartica + 2 x 12cm green led coolermaster fan + 2 x 8cm chiftec blue led fan + 2 UV neonke Jel treba jace napajanje za ovo sve ili je mozda nesto drugo u pitanju? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Daj probaj downclockati proc i memu, te grafu ako si ju eventualno overclockao... Ako sve radi -> nije stabilan clock... Ponovno na clockanje, ili podigni napoj jezgre za jednu veličinu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Zaboravih napomenut da je C1E i EIST bio upaljen.. sad sam to pogasio pa cu widit oce se sad zblesirat.. jel moguce da je do toga?? Btw, vrtio sam OCCT na ovom clocku nekoliko puta i sve bilo u redu, memtest takodjer. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|