Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.09.2008., 00:01   #1
ZivinA
Registered User
Moj komp

ZivinA's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Problem: spajanje laptopa na wireless o.O

pozz ekipa!

dakle , imam PC spojen (zicanom vezom) na Tilgin router koji radi u routing modu i wlan je ukljucen 24/7, i sve radi sasvim ok.
Na router, za pristup netu, imao sam spojen laptop, standardno preko wirelessa, i sve je radilo sasvim ok dok...
Nakon sto sam reinstalirao windowse (svi driveri su snimljeni), laptop se nikako nece spojit na wireless(router radi savrseno i tako je podesen, napominjem da postavke na routeru nisu mjenjane i sve je radilo do reinstalacije win na laptopu),
ako laptopu ostavim da obtaina IP automatski, pri konekciji stalno trazi IP mreze i nikako da se spoji. kada mu rucno stavim IP i DNS adrese uspije se konektat, veza izdrzi oko sekunde, zatim puca, pa ponovno uspjesno konektanje i tako se ponavlja u beskonacnost...

cijelo vrijeme adsl radi sasvim ok na PC-u, signal kojeg hvata laptop je savrsen(mrezu 'vidi' uvijek), wlan kartica na laptopu nije pokvarena sve radi samo me muci ta konekcija, nije mi jasno u cemu je problem.

Pa ako netko ima kakvu ideju sta se desava ili daj boze i rjesenje, bio bi jako zahvalan!
ZivinA je offline   Reply With Quote
Staro 10.09.2008., 06:17   #2
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Zbog ovog pucanja veze, mislim da je problem što ti router nije u router mode-u nego u bridge-u. U bridge-u ne možeš istovremeno spojiti više kompjutera i veza veza čim pokušaš priključiti drugog, a prvi je već spojen.
Oglas

Oglas
Staro 10.09.2008., 13:06   #3
ZivinA
Registered User
Moj komp

ZivinA's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
nije u tome problem, jer router je sigurno u router modu, i rekao sam vec da je sve funkcioniralo dok nisam reinstalirao win na laptopu(znaci to je jedina stvar koja se promijenila), niti sam mijenjao ista na routeru niti na PC-u.
ZivinA je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno