|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
USB vanjski hard - problem
Poštovanje, imam problem. Kopirao sam fajlove sa frendovog vanjskog USB harda na svoj (direktno, bili su oba spojena na komp) i to velke fajlove, mjuzu...(oko 5 GB)... i vrag mi nije dao mira, morao sam još na net ići za vrijeme toga.. i odjednom se sve smrznulo, nisam niš mogao napraviri, maknut mišem ni stisnuti...zgasio sam komp na silu..i kad sam ponovo upalio nije mi htio prepoznati moju vanjsku memoriju...a frendovu normalno prepozna...ond sam radio svakakve kombinacije, ištekavao ištekavao vanjske, restartao komp itd...sad ga vidi kao Local Disk ,ali ga nemrem otvoriti.-... sve moje je na toj memoriji i uzasna steta ce biti ako to izgubim... ima li netko kakvu ideju, molim vas?? Hvala |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To što si novi ne znači da pravila za tebe ne vrijede... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=116980
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|