|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
Kvar na prenosniku hp nx 7400
Trebam pomoć vas stručnjaka.. ![]() Ekran na prijenosniku mi gubi kontakt (tj. radi samo kad ga držim napetog prema sebi).. U servisu su mi rekli da je "otišo" kablić i da se to ne može popraviti, ni da ga nema u prodaji, nego gs moram kupiti zajedno s ekranom, a to košta polovicu vrijednosti tog 1,5 godina starog prijenosnika.. E sad.. ..ne mogu nabaviti rabljeni kablić da ga zamjenim, a novi ekran mi je preskup.. Ima li možda tko kakvo rješenje (di se to može popraviti/zamjeniti za neki normalan novac), molim vas pomozite. Inače, odgovara mi Zg, Vž, Čk i okolica. Unaprijed zahvaljujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Nađi na ebayu sličnog pokvarenog i dofuraj ga tu. Evo ima jedan koji je bio poliven vodom i više ne radi, ali kablić bi morao biti OK ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Flat kabel se mijenja bez problema. Caka je u tome da ga treba naći i nabaviti. I nije jeftino. Poznanik je prije par mjeseci mijenjao takav na prastarom ThinkPadu. Došlo ga 500kn. Nazovi HP Hrvatska ili neki njihov ovlašteni servis. Uvjeren sam da ćeš ga naći. http://h40026.www4.hp.com/support/po...rijenosna.html
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
A sto se tice samog kablica i nx7400, to mi je malo sumnjicavo... Ta serija lapa nije nikada imala s time problema, pa cak niti sa samim ekranom. --- Al sve se da nabaviti...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|