|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
resource konflikti
Maticna je neka QDI kudoz iz 2002 godine, graficka je FE force MX 400 sa 64 mb . Instalirao sam WIN ME i javlja mi ovu gresku da mi je graficka u koliziji sa sytem board extension ACPI BIOS. kako to rijesiti. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Tako što ćeš mi obećati da više nikad Me nećeš instalirati... Instaliraj 98se, NT, 2k, XP, pa i Vistu bi mogao, ali Me nikad više... Amen... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ma radi se o download masini i nebi na nju instalirao to da nema jedna igra )u biti jedina koju igram koja radi samo n ME). Zar je problem u Win ME, mozda da probam onda sa 98icom |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
U BIOS-u pronađi opciju tipa assign IRQ for VGA pa je isključi zajedno sa svim perifernim uređajima koje ne koristiš.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Probaj sa 98se, ali lako moguće da ćeš imat isti rezultat kao na Me. Probaj manualno štimati resurse (IRQ, mem. segmente) s tim da rađe "prčkaš" po ACPI - ju. Možeš probat i bez ACPI - ja (uklonit / deaktivirat). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Na xpu-ne radi ni u 98 modu, ni sa patchem nekim za tu igru koji sam skinuo. Igram samo avio simulacije i uz flankera 2.5 i lock on, jedina koju igram je i ta starija jane's usaf. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|