|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Dec 2008
|
gigabyte triton 180
Ljudi zanima me poceo sam kupovati djelove za novi komp pa me zanima dali bi mi bilo dobro GIGABYTE TRITON 180 kuciste za udomit GIGABYTE MA770-UD3, AMD PHENOM 2 X4 940, CORSAIR DOMINATOR 1066MHZ DDR2, SEAGATE 1TB 2X, GAINWARD HD4890 AKO GIGABYTE NEMA, GIGABYTE ODIIN 550W, PIONEER -216-DBK |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Dec 2008
|
I ZANIMA ME DI MOGU NAPRAVITI DA MI PISE KOJA JE MOJA KONFA KO STA VI STAVITE ISPOD TEKSTA |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
mislim kad već imaš i7 940 sa nepostojećim Corsairom DDR3 1666, dve Radeonke X2 i HX850W napajanjem ![]() btw di si kupil onu verziju XP-a i kak ti dela 6GB RAM-a na njemu
![]() |
#6 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Kuciste bi bilo ok za te komponente... Eh sad vidim lik je Gigabyte fan.. Ou jea... I da, konfa iz moj komp je strava... Pogotovo windowsi...
#7 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Zvone, nemoj biti rekorder koji će pobrati negativne od 3 različita moderatora, na tri različita podforuma, a s time i ban. Na forumu postoje neka pravila komunikacije: http://www.djurman.com/tekst/net/124_netiquette.htm Pravila PCE-a: http://forum.pcekspert.com/faq.php Ne otvaraj više tema, ne koristi CAPS LOCK, ne lupaj post za postom. Malo čitaj forum, pa onda vidi kako "diše". Jer ovo što ti radiš nema smisla.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|