|
![]() |
#1 |
Ulični trkač
Datum registracije: Sep 2007
|
(riješeno) HDD uzorkuje restart??
Pozdrav! Konfiguracija je slijedeća: Intel Celeron 2.53GHz, AsRock P4V88, 2x512MB DDR400, Ati 9250 128MB AGP, i problematični Hitachi 80GB IDE (to je inače gotova konfigracija kupljena u HgSpotu). Problem je u tome što se tijekom rada u Windowsima komp počeo random restartati, obzirom da je to bilo stara instalacija i mnogo se nakupilo gamadi, pomislih to je zbog virusa i u nadi da će se to popravit odlučih formatirat sve i stavit nove Windowse. Međutim restart je postajao sve češći i došlo je do toga da se Windowsi ne stignu instalirat jer se komp restarta, nekad tijekom instalacije, a nekad i prije nego stigne bootat sa cd-a! Izmjenio sam sve komponente i sve je bilo isto dok nisam hard promjenio, sa drugim hardom sve je bilo normalno, Windowsi se instalirali i sve ok. U redu, reko hard je otišo, no nije mi nešto dalo mira i stavim ja taj hard na drugi komp, ovaj pod "Moj komp" i začudo sve savršeno radi, instalacija protekla bez problema, Windowsi rade normalno. I sad meni nije jasno u čemu je problem, zašto više ne želi radit na ovom kompu gdje je radio proteklih nekoliko godina? E da, probao sam hard i na trećoj konfiguraciji, stari Duron 1200, i tamo je usred instalacije napravio restart, dok na ovom jendom radi potpuno normalno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
Možda su problem neka noname napajanja u tim svim kompjuterima. |
![]() |
![]() |
|
|