|
![]() |
#1 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Izašao Pidgin 2.5!
Dakle, napokon je došao i taj dan, kad mogu baciti Live Messenger u smeće. Naime, 2.5 donosi podršku za msn7 protokol, dakle p2p file transfer, statusi, custom smileyi, te najbitnije, offline messaging. http://pidgin.im/ http://downloads.sourceforge.net/pid...dgin-2.5.0.exe Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Punio4. 19.08.2008. u 20:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
super. vec koristim nekih 4-5 mjeseci 2.4.2. nova verzija je dosta poboljsanja, svida mi se. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
ima bugova (ovo govorim za win verziju, linux jos nisam probao). custom smajlije prikazuje ali nece da ih zapamti (savea). offline poruke rade ali nece da ih dostavi osobi koja je appear offline i ima live msn. steta, pidgin je mogao u potpunosti zamjeniti live messenger, ovako ostaje cekati da se ti bugovi poprave. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Svaka čast tome Pidginu,no stalna zamjena MSN Live-u nikada postati neće. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
znači, radi u Messengeru, offline mesaging? zakon, to me je uvijek odvraćalo od takvih zamjenskih all in one programa.. uvijek im je nešto falilo... da li radi messenger Video call? probat ću ovo definitivno.. da li ima tako nešto i da podržava Skype u sebi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
Zasto bacat MSN u smece? Zato sto je od MS-a? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Primarni razlog zašto bacam MSN u smeće jer ima kronično loše riješeno sučelje. Dakle, užasno puno prostora zauzima za količinu prikazanog teksta, i sa onim očajnim kvazi-vista sučeljem strši van ko žulj među ostalim aplikacijama. A i to "u smeće" znači da se ne pokreće pri startupu, i da nije defaultni MSN klijent ![]() I dalje ga držim instaliranog, za file transfere. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ne ne, imam ja msn instaliran, i imat ću ga, ali trebam imat još jedan username logiran, a za to ću koristit pidgin.. znači da mogu dvije osobe biti istovremeno logirane na istom kompu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Pidgin je prije svega all in1 tool, a tek onda zamjena za neki messenger. Ja primjerice koristim i yahoo messenger i google talk i skype, povremeno i ICQ. Pidgin ima integriranih 15-ak IM protokola. To mi je izvrsna stvar jer mi 2-3 programa koje koristim zajedno pokrenuti požderu preko 100 mb memorije, a pidgin ih ima sve u jednom sa nekih 20 - 30 mb u memoriji. Još da integriraju podršku za skype (mada je dostupna preko plugina) ![]()
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
znam da ima puno tih programa koji mogu imat vise tih IM accounta istovremeno, ali me zanima dali ima neki koji ima file transfer i ako moze podrsku za one animacije. jer mi ide na kurac taj msn kad se salje neki veci file, uvijek prekine nakon nekog vremena. il kad nekom nesto saljes a ovaj s druge strane ne vidi da je ponudeno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|