|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Athlon 2200+(Torthon)
Da li ima netko tko mi može reći kakav je ovo proc za klokanje?,mislim možda ga je netko već probao i ako je na kojoj matičnoj i sa kojom memorijom? Ili da ga ipak prodam i nabavim si kakav drugi Athlon? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
ak nije zakljucan mislim da bu iso negdje oko 2,2 GHz, u najgorjem slucaju 2,1na Nforce 2 ploči. Ak je zakljucan onda ces ga moc i sa fsb-om dosta dignut ali, tad ce radit na dosta nizem FSB-u. Jel taj procesor vec radi u nekoj ploci?
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
da radi na staroj MB Soltek 75 DRV4,VIA KT266,FSB 266, 384 Mb DDR Samsung 2100 266Mhz,na matičnoj imaju jumperi za mjenjanje množitelja,napona na CPU,ali u biosu ne mogu mjenjati FSB,flesho sam bios ali mi onda neće pokrenuti ni jednu igricu,sve ostalo radi ali igrice ništa,tako da sam morao vratiti stari bios.Ali uskoro mjenjam ploču,samo sam još u nedoumici koju kupiti Epoxicu ili Abit |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Preporuka za NF7-S, no ima i onih koji će reći da je Epoxica bolji izbor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
kao na primjer ja. ![]() ![]() Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...ja kontam da ti imas thoroughbred b jezgru..a kad smo kod toga koja je razlika te i thorton jezgre ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Prije superlocka se neke thortone dalo modati u Bartone "otključavanjem" dodatnih 256kb keša... Danas ćeš u dućanu teško naći procesor proizveden prije 39.-og tjedna 2003. AFAIK, prvi thortoni (XP2000+ i 2200+) su bili dobri klokeri. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
Medjutim kako si "kasno" kupio procesor tesko da ce se moci otljucati. Po ovome sto CPUZ pokazuje tih dodatnih 256 kb bi trebali postojati, ali da li ce se moci otkljucati? Nisam vjerovao.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
![]() |
![]() |
![]() |
|