|
![]() |
#1 |
red drum
Datum registracije: Aug 2008
|
D-link dwl g510 wlan problem
Dakle, Uzeo sam wireless karticu,upiknuo je u pci slot,kresnuo power,instalirao drivere i tu počinje problem. Nikako,ali baš nikako mi neće (ili nemože) pronaći AP,vadio sam karticu i probao na drugom računalu i sve radi savršeno,ali na ovom gdje imam k8 triton mb ne želi ni mrdnut! AP nema nikakvih zabrana na sebi i udaljen je nekih 15tak metara od d-link wlan kartice.Probao sam i sa WZC i a programom koji sam dobio uz karticu i ništa... ![]() Pitanje: Jel stvar u tome što je kartica nekompatibilna sa k8 triton mb ili ja stvarno nešto krivo radim?
![]() |
#2 |
red drum
|
![]() ![]() help?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Hm, kartica može biti nekompatibilna sa k8 triton mb ali prije će biti do winsa. Znam da je tlaka, ali probaj sa čistom instalacijom i to XP SP2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
red drum
|
isprobano i sa XP SP3 i sa XP SP2 i ništa....prepoznaje karticu,ali AP ne vidi uopće dok na drugom računalu na koji je instaliran XP SP3 radi savršeno. stvarno više neznam šta da radim
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Možeš probat update Bios - a ako već nemaš zadnju verziju. Pazi: Ploća ima dvije revizije, pa odaberi točnu prilikom odabira. Ako ovo ne pomogne, morat ćeš napravit hw update (druga ploća, drugi komp). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
red drum
|
nekako mi se ne čini baš da će proradit ako update-am bios jer za k8 tritonicu postoji samo update za novije procove,al za mrežu ništa... bauljao sam po razno-raznim forumima i našao jednu stvar koju još nisam probao a to je da odinstaliram raid drivere.neznam zašto bi se to klalo sa wlan karticom,ali stvarno neznam što bi više,a hw update baš i nije opcija ![]()
![]() |
#7 |
Banned
|
stari.imam i ja k8 triton.imamo isti problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
red drum
|
ghost jesi uspio što napravit po tom pitanju ili je uzaludno pokušavat?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|