|
![]() |
#1 |
geek.
Datum registracije: Mar 2007
|
los signal, pucanje veze
ruter je zyxel onaj 660d3 koji se dobije od tcoma a wlan karica je dlink dwl g520. danas je signal posebno los, pada sve vise, neznam vise kak da to sredim. iwconfig kaze ovo: ath0 IEEE 802.11g ESSID:"ZyXEL" Nickname:"" Mode:Managed Frequency:2.412 GHz Access Point: ********* Bit Rate:6 Mb/s Tx-Power:18 dBm Sensitivity=1/1 Retry: off RTS thr: off Fragment thr: off Power Management: off Link Quality=12/70 Signal level=-84 dBm Noise level=-96 dBm Rx invalid nwid:0 Rx invalid crypt:0 Rx invalid frag:0 Tx excessive retries:0 Invalid misc:0 Missed beacon:0 jel se moze kak pojacat signal, reko mi je jedan user da se sa mikrotikom moze nesto, kako tocno? nikad iskreno cul nisam za taj mikrotik. linq quality mi pada i do 5/70,a bit rate i na 1mbps. na mrezi nije niko osim mene. tj je, max tv. ali na max tvu ne pada mreza. imam p1i te se s njim spajam na wlan bez problema. jos p1 kaze da je link odlican. ajde ako mozete molim vas pomozite. edit: udaljenost izmedu rutera i kompa nije veca od 3 metra ali je izmadu njih zid ili 2 armiranog betona
I nogom u guzicu je korak naprijed Zadnje izmijenjeno od: devil_kc. 25.08.2008. u 21:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
geek.
Datum registracije: Mar 2007
|
maestralno sam ovo rjesio. 30 metara utp kabla provuceno je po kuci. dugo sam gledal u wlan karticu i zakljucil da se strgala.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa ima onaj vic da je najbolja bežična zapravo žica. Ako si soria karticu onda se možeš slikat, a ako nema oštećenja i traje garancija onda reklamiraj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Mogao si jedino promijeniti kanal jer postoji mogučnost da ti neko od susjeda koji možda ima wireless router remeti link. Meni se to dešavalo na puno večoj udaljenosti (1,5km) i jedino je to rješilo problem. Pozdrav |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|