|
![]() |
#2 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
to ti je standard model... 12 pajpova, nizi takt, manje memorije. nismo jos isprobali ali sumnjamo da je blizu GT-ici i Ultri
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
čito ja na netu da ima 16 pipeova i da se da soft modat,tweak samo što nije stigo,onda uz dobar clock to bude jaako blizu jačim modelima dakle da rezimiram nemojt je još bacat u vodu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ne samo da ima niži takt memorije nego je ona "obična" DDR memorija i to "samo" 128Mb (gt i ultrica imaju 256Mb QDDR3 ne?)...po performansama je uz bok 9800xt što je i ne čini JAKO lošom kupnjom ,ali imo neisplativa je jer će se za te pare (ili par sto KN više) moći oko božića nabaviti X800pro/6800gt znači ako ikako možeš strpi se još malo ,a doom3 nek skuplja prašinu u ladici ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa ... nešto sam čitao da se 16 pajpi može upogoniti - samo kaj je to lutrija isto kao i s 9800 SE ![]() Sad ... koliko se to isplati je vrlo dobro pitanje ( lutrija mislim ) ![]() IMHO - ako se nema love slušajte Ozrena i čekajte Božić/ 2. mjesec 2005. Ako imate love - o čemu uopće raspravljamo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
sve to stoji ali šta nije vama veći gušt kupit neku karticu tipa 9800 se 5900 xt i slično pa je onda zvjerski naturpijat nego kupit "običnu karticu",to ti je ko na street raceu svi navijaju za naturpijanog yuga a ne za serijskog M3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
http://www.gamepc.com/labs/view_cont...msi6800&page=1 test je malo procesorski ograničen, ali 6800 se čini dosta bržom od 9800xt, o fx-icama da i ne govorimo... Još ako se uspije modat ![]()
![]() |
|
|